Îţi cade părul din ce în ce mai mult? Încearcă o mască naturală pe bază de ceapă, iar efectele ei te vor uimi

Posted by Alin Marinescu on Wednesday, December 14, 2016 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru par cazut

Nu sunt deloc puţine femeile care se confruntă cu probleme de cădere a părului, iar acestea pot avea cauze diverse. Astfel, vopsitul excesiv, folosirea aparatelor de aranjare a părului (uscător, placă sau ondulator) sau chiar cauze interne ce pot avea legătură cu alimentaţia necorespunzătoare, conduc la deteriorarea firului de păr, care începe să cadă în mod excesiv.
Dacă te confrunţi şi tu cu astfel de situaţie, înainte de a apela la produsele cosmetice scumpe din comerţ, poţi încerca o mască naturală chiar la tine acasă. Ai nevoie de ingrediente simple, care îţi vor hrăni în profunzime firul de păr, iar efectele vor fi remarcabile.
Iată cum se prepară masca împotriva căderii părului cu ceapă cu sare, potrivit masti-naturale.com.
Ingrediente necesare preparării măștii de păr
1 ceapă
Apă
7-12 picături de ulei esenţial de rozmarin
2 linguriţe de ulei de brusture
1 linguriţă de sare fină
mentă în pachețele
Cum prepari masca naturală pe bază de ceapă
Toarnă apa fierbinte peste 2-3 pachețele de mentă într-un vas, după care lasă-le la infuzat. Între timp, curăţă ceapa şi dă-o printr-o răzătoarea mică sau introdu-o într-un blender. Stoarce sucul prin mai multe straturi de tifon sau un bandaj mare. Asigură-te că în suc nu sunt deloc bucăţele de ceapă, altfel va fi foarte dificil să scapi de mirosul specific. Uleiul de brusture se amestecă cu uleiul esenţial de rozmarin, şi apoi cu sucul de ceapă şi sarea. Se diluează amestecul rezultat într-o jumătate de pahar de apă caldă.
Aplică masca, cu mişcări de masaj pentru a obţine un rezultat mai bun, timp de 10-15 minute, apoi lasă-o să acţioneze pe păr încă 30-40 de minute. Spală părul în mod obişnuit, după care clăteşte-l cu infuzia de mentă. Apoi masează rădăcinile părului şi scalpul şi clăteşte cu multă apă.
Masca se poate aplica o dată la 4-7 zile, iar tratamentul poate fi administrat timp de 8-12 săptămâni.

Sursa:   www.avantaje.ro

In : Stiri din Sanatate 


Tags: îţi cade părul din ce în ce mai mult? încearcă o mască naturală pe bază de ceapă  iar efectele ei te vor uimi