Vrei sa iti detoxifiezi organismul? Iata regulile de baza pe care ar fi bine sa le respecti!

Posted by Alin Marinescu on Friday, January 26, 2018 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru detoxifiezi organismul

Detoxifierea este ideala pentru sanatatea organismului tau! Tocmai de aceea ar trebui sa stii 6 reguli de baza, care te vor ajuta sa elimini toxinele intr-un mod eficient si rapid!

Vrei sa iti detoxifiezi organismul? Iata regulile de baza pe care ar fi bine sa le respecti! Ar fi bine sa stii de la inceput ca, principalele sisteme de detoxifiere sunt: pielea, sistemul limfatic, ficatul, intestinele, rinichii si plamanii. Suzana Pretorian, medic balneolog in cadrul Danubius Health Spa Resort Sovata, iti propune 6 reguli de baza pentru detoxifierea organismului:

Detoxifierea incepe cu organele de detoxifiere cele mai putin afectate, iar cele afectate se trateaza la final.
Detoxifierea colonului este baza oricarui program de detoxifiere.
Detoxifierea limfatica si a rinichilor trebuie efectuata inainte de detoxifierea ficatului.
Vrei sa iti detoxifiezi organismul? Iata regulile de baza pe care ar fi bine sa le respecti! Odata ce te-ai supus unei detoxifieri limfatice, e bine sa te hidratezi intensiv. Practica si forme de miscarea moderata (plimbare, inot).
Vrei sa iti detoxifiezi organismul? Iata regulile de baza pe care ar fi bine sa le respecti! Stiai ca organismele obosite nu au mare energie pentru o detoxifiere adecvata? Ei bine, uite ce ai de facut. Inainte si in timpul detoxifierii, este bine sa iti refaci rezervele energetice prin odihna fizica si psihica si mai ales prin alimente nutritive.
Vrei sa iti detoxifiezi organismul? Iata regulile de baza pe care ar fi bine sa le respecti! Ia aminte! Reactiile de opozitie pe care le are corpul atunci cand intri la detoxifiere (raceli repetate, diaree, dureri de cap, dureri articulare sau eruptii cutanate) vor fi minime daca procedurile de curatare ale corpului sunt facute gradat.

sursa: one.ro

In : Stiri din Sanatate 


Tags: vrei sa iti detoxifiezi organismul? iata regulile de baza pe care ar fi bine sa le respecti!