Un ou fiert tare controleaza nivelul zaharului din sange

Posted by Alin Marinescu on Saturday, January 6, 2018 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru ou fiert tare

De fiecare data cand mananci, nivelul zaharului din sange creste. Insa nu este atat de greu sa inveti cum sa controlezi nivelul glicemiei. Diabetul este o boala care creste nivelul zaharului din sange pentru o perioada prelungita de timp, mai ales din cauza faptului ca pancreasul nu produce suficienta insulina. Iata cum te poate ajuta un ou fiert tare! 

Un nivel ridicat de zahar in sange pentru perioade lungi poate creste riscul aparitiei bolilor de inima si accidentelor vasculare cerebrale, bolilor de rinichi, problemelor de vedere si problemelor nervoase. Monitorizarea colesterolului este importanta daca ai diabet, deoarece aceasta afectiune este un factor de risc pentru bolile cardiovasculare. Nivelurile ridicate de colesterol din sange cresc, de asemenea, riscul de a dezvolta boli cardiovasculare. De aceea este important ca oricine sufera de diabet zaharat sa fie constient si sa reduca la minimum riscul aparitiei altor boli de inima.

Exista mai multe tipuri de diabet. Diabetul de tip 1 este cel in cadrul caruia sistemul imunitar al organismului distruge celulele care elibereaza insulina, eliminand in cele din urma productia de insulina din organism. Diabetul de tip 2 este cel in cadrul caruia organismul nu este capabil sa utilizeze insulina in mod corect. Aceasta se numeste rezistenta la insulina. Pe masura ce diabetul de tip 2 se agraveaza, pancreasul poate face din ce in ce mai putina insulina. Diabetul gestational se dezvolta in timpul sarcinii, fara un istoric al diabetului zaharat si este produs un nivel ridicat de zahar in sange. Exista multe alimente pe care le poti consuma pentru a controla nivelul de zahar din sange in mod natural. Iata unul dintre acestea!

Vei avea nevoie de un ou fiert tare, otet de mere si apa calda purificata. Curata oul de coaja si strapunge-l de 2-3 ori. Pune oul intr-un borcan si toarna otet de mere peste. Acopera borcanul si pune-l la frigider. Lasa-l peste noapte si mananca-l de dimineata cu apa calda. Repeta aceasta procedura in fiecare zi pentru a normaliza nivelul de zahar din sange.

sursa: eva.ro

In : Stiri din Sanatate 


Tags: un ou fiert tare controleaza nivelul zaharului din sange