Un mod rapid de a-ti prinde parul in coc

Posted by Alin Marinescu on Monday, September 24, 2018 Under: Stiri din Sanatate

Parul este cel mai important accesoriu. De aceea, cand nu ai timp sa-l aranjezi exista solutii care sa te scoata repede din impas pentru ca tu sa te simti bine si feminin, chiar daca dimineata nu ai avut decat 10 minute la dispozitie sa te aranjezi. Cel mai potrivit accesoriu in orice ocazie este cocul. Rapid si eficient, cu multe optiuni de aranjare, cocul iti rezolva lipsa de timp din cateva miscari. Mai mult un coc se fixeaza mult mai bine daca parul nu este proaspat spalat. Acest stil se potriveste oricarui tip de par, indiferent de forma fetei.

Instructiuni: Piaptana parul bine; Prinde-l intr-o coada de cal in crestetul capului, cat mai inalt. Daca ai dificultati sa-l prinzi foarte sus, lasa capul in jos; Fixeaza-l cu un elastic moale in aceeasi culoare cu parul; Indreapta suvitele din coada cu o placa, nu insista foarte mult; Dupa ce ai terminat, ia coada si invarte-o in jurul bazei cozii pana se termina. De aici ai dooua optiuni: daca vrei un co c mai strans atunci strange mai tare cand sucesti parul. Daca preferi un look mai nastrusnic si mai dezordonat atunci lasa coada mai larg. Prinde cocul cu ace de par in culoarea parului tau, de preferat, pentru mai multa siguranta, in X. Adauga fixativ. 
 
     Pentru a oferi mai multa stralucire, poti adauga ser de stralucire inainte de a prinde parul in coada. Aplici cateva picaturi in palma si masezi usor intregul par. Accesoriile pot adauga si mai mult farmec acestui stil: o floare de matase, o bareta cu cristale sau un ac de par cu cristale. Iata o coafura potrivita oricarei ocazii, gata in 10 minute, plina de feminitate. Mai mult decat o optiune, cocul ramane simbolul femeii puternice dar in acelasi timp senzuala si fermecatoare.  Alege sa iti faci un coc rapid si poarta o rochie casual, alaturi de o geanta supradimensionata.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: un mod rapid de a-ti prinde parul in coc