Un gest simplu pentru o silueta perfecta. Ce trebuie sa faci inainte de fiecare masa, daca vrei sa ai un trup de invidiat

Posted by Alin Marinescu on Saturday, January 14, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru silueta

Daca ai inceput sa tii dieta si iti doresti sa slabesti frumos, rapid, fara prea multe dureri de cap, trebuie sa stii ca apa este foarte importanta in acest proces. Iata cum trebuie sa o consumi pentru ca regimul tau alimentar sa dea imediat rezultate.
Apa favorizeaza buna functionare a metabolismului si scade nivelul aciditatii din organism. Tot apa este cea care ajuta la eliminarea toxinelor, motiv pentru care trebuie neaparat sa o consumi in mod corect cand intri la dieta.
Daca nu te numeri printre doamnele care calculeaza dupa fiecare masa numarul caloriilor consumate si nu ai timpul necesar sa mergi zilnic la sala, iti spunem ca un studiu britanic a gasit o solutie optima pentru tine. 
Conform celor de la Bodyrock.tv, cercetatorii au descoperit ca un pahar de apa consumat inainte de fiecare masa te poate ajuta sa pierzi cateva kilograme. 
Studiul a fost realizat pe un esantion de 84 de persoane dornice sa slabeasca. Subiectii au fost impariti in doua grupuri: primul grup a fost rugat sa consume aproximativ 500 de ml de apa cu 30 de minute inainte de masa, in timp ce grupul numarul doi a fost rugat sa isi induca o stare de satietata imaginandu-si ca stomacul lor este deja plin. 
Dupa 12 saptamani in care au respectat aceasta rutina, cercetatorii au stabilit ca subiectii din primul grup au pierdut in medie cu 4 kilograme mai mult decat cei din grupul numarul 2. 
Specialistii au ajuns la concluzia ca apa, consumata inainte de fiecare masa, ajuta la inhibarea apetitului.
E adevarat ca numarul kilogramelor pe care le poti pierde nu este unul mare, insa nu ai nimic de pierdut daca incerci sa bei apa inainte de fiecare masa. E un gest simplu care contribuie la mentinerea starii de bine. 

Sursa:   www.protv.ro

In : Stiri din Sanatate 


Tags: un gest simplu pentru o silueta perfecta.ce trebuie sa faci inainte de fiecare masa  daca vrei sa ai un trup de invidiat