Uleiul ieftin care va scapa de infectiile genitale

Posted by Alin Marinescu on Tuesday, May 23, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru infectii genitale

Fiind un antiseptic redutabil, dar si un antimicotic de uz larg, extractul din arborele de ceai este deosebit de util si in afectiunile ginecologice. Orice femeie se confrunta macar o data in viata cu o candidoza, leucoree sau cistita. 

Daca aveti leucoree aplicati la nivel cutanat, pe partea de jos a abdomenului si a spatelui, cateva picaturi din urmatorul amestec: trei picaturi de ulei esential de cimbru indian, doua picaturi de ulei de saro, lavanda, tea tree si ulei vegetal de susan. Amestecul se foloseste de patru ori pe zi timp de o saptamana. Daca aveti cistita - urinati des, lichidul este tulbure si este eliminat cu usturime - puteti intrebuinta urmatoarea formula: o picatura de ulei esential de cimbru, doua picaturi de ulei esential de trandafir, tea tree, palmarosa si saro. 

Din solutia astfel obtinuta se aplica sase picaturi in partea inferioara a abdomenului de trei ori pe zi si aceeasi cantitate, pe partea de jos a spatelui, timp de zece zile. in caz de trichomoniaza, candidoza, vaginita sau metroanexita amestecati trei picaturi de tea tree intr-o lingurita cu miere si inghititi de trei ori pe zi si faceti spalaturi cu patru picaturi de ulei esential de tea tree, diluate in 100 ml ceai de musetel.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: uleiul ieftin care va scapa de infectiile genitale