Uleiul de limba mielului amelioreaza simptomele artritei

Posted by Alin Marinescu on Saturday, January 27, 2018 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru Uleiul de limba mielului

Cel mai mare avantaj al folosirii uleiului de limba mielului, fie pe piele, fie pe cale interna, consta in capacitatea sa uluitoare de a trata in mod natural afectiunile inflamatorii puternice. Cele mai importante beneficii ale uleiului de limba mielului

Are efect antiinflamator
Uleiul de limba mielului devine din ce in ce mai popular ca un supliment natural antiinflamator. Continutul sau puternic de acizi grasi Omega 3 si Omega 6 joaca un rol important in combaterea inflamatiilor, deoarece ajuta la controlul eliberarii moleculelor responsabile pentru raspunsurile inflamatorii ale organismului. Tocmai de aceea, uleiul de limba mielului este utilizat pentru rolul sau in ameliorarea simptomelor diferitelor afectiuni inflamatorii si chiar respiratorii.

Amelioreaza simptomele artritei
Uleiul de limba mielului este de ajutor in ameliorarea si chiar tratatea durerilor cauzate de artrita reumatoida, in special atunci cand este utilizat in combinatie cu alte tratamente bazate pe medicamente antiinflamatoare. Potrivit draxe.com, exista dovezi ca rezultatele spectaculoase se pot observa dupa doar sase saptamani de tratament cu ulei de limba mielului. Un studiu in Jurnalul International al Cancerului din 2000 a constatat ca uneiul de limba mielului este o terapie promitatoare a cancerului de san, iar cercetarile de laborator de la Universitatea Northwestern au descoperit ca acesta ar putea fi folositoare mai ales atunci cand este combinat cu un alt medicament pentru cancer la san. 

Vindeca eczemele si afectiunile pielii
Uleiul de limba mielului trateaza afectiunile cutanate, in special eczemele. Atunci cand pielea nu poate produce suficiente uleiuri de protectie, cauza este adesea dezechilibrul sistemului imunitar, care are drept consecinta aparitia inflamatiilor. Utilizat sub forma de unguent, uleiul de limba mielului da rezultate extraordinare. Inainte sa recurgi la tratamente invazive dureroase si scumpe, cele mai multe fara rezultate, incearca si uleiul de limba mielului si bucura-te de puterea naturii.

Ajuta la vindecarea problemelor respiratorii
Uleiul de limba mielului ajuta la imbunatatirea functiei plamanilor, inclusiv in cazul persoanelor cu infectii respiratorii mai severe, si amelioreaza simptomele racelii si ale gripei. Inainte de a recurge la antibiotice si numeroase ale tratamente care pot fi nocive, ofera o sansa uleiului de limba mielului.
 
Arde grasimile
Daca vrei sa pierzi in greutate, exista dovezi ca uleiul de limba mielului ajuta la arderea grasimilor in exces. Un studiu realizat de specialistii de la Laboratorul de Nutritie si Biochimie din Ibaraki, Japonia, a aratat ca uleiul de limba mielului, administrat pe parcursul a doua saptamani, in paralel cu dieta cu continut scazut de grasimi, a dus la reducerea semnificativa a numarului de celule grase. 

Are proprietati antioxidante si lupta impotriva cancerului
Uleiul de limba mielului are proprietati antioxidante si anticancerigene. In studiile de laborator desfasurate in 2013 in Spania, uleiul de limba mielului a prezentat efecte citotoxice, scurtand semnificativ durata de viata a celulelor nocive. Uleiul de limba mielului este recomandat pentru protejarea ADN-ului si pentru tratarea cancerului in mod natural, datorita proprietatilor sale antioxidante si antiinflamatoare. 

Sustine sanatatea femeii
Pentru mentinerea sanatatii sistemului reproducator, reducerea simptomelor premenstruale si a durerilor lunare, precum si pentru reglarea ciclului menstrual, uleiul de limba mielului poate face minuni. Totodata, aspectul de piele intinsa si tanara se va observa la scurt timp de la utilizarea uleiului, iar ridurile se vor diminua considerabil. 

sursa: divahair.ro

In : Stiri din Sanatate 


Tags: uleiul de limba mielului amelioreaza simptomele artritei