Uleiul de cuisoare vindeca rosul in gat

Posted by Alin Marinescu on Friday, September 14, 2018 Under: Stiri din Sanatate

Usturoi pentru durere in gat. Usturoiul contine alicina si este un antibiotic natural. De fapt, aceasta ajuta organismul sa lupte impotriva infectiilor si bolilor. De asemenea, poate reduce iritarea tesuturilor cauzata de agentii patogeni. Ca stimulant al sistemului imunitar, ajuta si la intarirea apararii naturale a organismului. Taiati o jumatate de catel de usturoi si sugeti-l in gura chiar daca veti simti o arsura la inceput. Cu toate acestea, pentru a evita acest lucru, incercati sa il miscati in gura. Usturoiul actioneaza ca pastila pentru tuse. Pentru mai multa eficienta, mestecati un catel de usturoi pe stomacul gol, dimineata, dar nu este usor sa faceti acest lucru. In plus, pentru a face usturoiul brut mai usor de mancat, il puteti taia si adauga miere sau ulei de masline.

Musetelul este adesea folosit pentru a calma durerile gatului. Are proprietati antiinflamatorii, antioxidante si astringente. Intr-adevar, unele studii au aratat ca inhalarea vaporilor de musetel poate ajuta la ameliorarea simptomelor unei raceli, inclusiv dureri in gat. In plus, ceaiul este foarte bun pentru sanatatea dvs. De asemenea, stimuleaza sistemul imunitar si ajuta organismul sa lupte impotriva infectiilor. Potrivit unui studiu realizat de Elaine Holmes de la Imperial College din Londra, efectul musetelului a ramas pana la 2 saptamani dupa studiu. Un ceai de musetel trebuie sa promoveze un somn odihnitor, care este important pentru vindecare.

Cuisoare pentru durere in gat. Continand eugenol, care este un analgezic natural cu proprietati antibacteriene, cuisoarele au fost folosite in scopuri medicinale de secole. Stomatologii din secolul al XIX-lea adesea au prescris ulei de cuisoare pentru a combate durerea de dinti. Dimpotriva, pentru a ameliora durerea in gat, nu se recomanda uleiul, deoarece poate provoca deranjarea stomacului. Doar puneti un catel in gura si sugeti-l pana devine maleabil. Apoi, mestecati ca pe guma. Cu toate acestea, inghitirea reziduului nu este daunatoare si puteti repeta procedeul dupa necesitati. De fapt, uleiul de cuisoare este atat de puternic incat poate provoca arsuri in gura daca este folosit nediluat. Adaugati 5-6 picaturi la o cana de apa calda si folositi-o ca o gargara de 3-4 ori pe zi. In plus, il puteti pulveriza direct in gat.

Salvia pentru dureri in gat. Are proprietati astringente care reduc umflarea tesuturilor. In plus, acizii fenolici gasiti in salvie sunt substante antibacteriene. Aceasta planta usor accesibila se combina bine cu sarea pentru a usura viata unui pacient cu dureri in gat. Pentru a face o gargara cu salvie, turnati o ceasca de apa clocotita peste 2 linguri de frunze de salvie. Acoperiti si lasati timp de douazeci de minute. Adaugati o lingurita jumatate de sare, amestecati pana cand se dizolva complet. 

In : Stiri din Sanatate 


Tags: uleiul de cuisoare vindeca rosul in gat