Uleiul de bergamota poate trata infectiile intestinale si respiratorii

Posted by Alin Marinescu on Wednesday, November 1, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru Uleiul de bergamota

Uleiul de Bergamota este un produs natural nutritiv recomandat atat pentru uz intern, cat si pentru uz extern, cu multiple beneficii la nivelul orgaismului uman. Administrat pe cale interna, dupa ce este amestecat in miere, lapte sau ceai, uleiul de Bargamota actioneaza benefic in caz de anorexie, colici abdominare, infectii urinare, cistite, anxietate sau depresie, fiind un bun adjuvant si in tratarea infectiilor intestinale. Utilizat pe cale externa, uleiul de Bergamota este un bun remediu pentru persoanele care sufera de acnee, au tenul gras sau se confrunta cu afectiuni dermatologice precum exceme, psoriazis sau alte infectii cutanate. Uleiul de bergamota poate fi diluat in cada sau aplicat prin comprese, pe zonele afectate, fiind recomandat si pentru tratarea pruritului vaginal, a scabiei sau a seboreei capilare.

Actiunile benefice ale uleiului de Bergamota pentru uzul intern si extern

antifungic, antiseptic, antiviral, antibacterian, regenerant cutanat, purificator, reglator al functiei glandelor sebacee, astringent, relaxant, analgezic, antidepresiv, antibiotic, antispastic, aperitiv, calmant, cicatrizant, deodorant, digestiv, febrifug, vermifug, antiparazitar.

Indicatii:

Uz intern: anorexie, colici abdominale, infectii urinare, cistite, anxietate, depresie, infectii intestinale, isterie, stari febrile, infectii cu gonococi.

Uz extern: ten gras, acnee, stres, insomnie, anxietate, depresie, infectii cutanate, psoriazis, eczeme, leucoree, prurit vaginal, infectii ale cavitatii bucale, acnee, rani greu vindecabile, seboree capilara, scabie, infectii respiratorii.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: uleiul de bergamota poate trata infectiile intestinale si respiratorii