Uleiul care trateaza candidoza

Posted by Alin Marinescu on Thursday, March 22, 2018 Under: Stiri din Sanatate

Candidoza este o problema de sanatate des intalnita. Ea reprezinta o infectie produsa de o ciuperca, iar simptomele pot fi extrem de suparatoare. Iata cum o poti trata rapid cu un ulei binecunoscut! Printre cele mai frecvente simptome ale candidozei se numara senzatia de arsura, durerea locala, durerea la urinare sau in timpul actului sexual, secretii vaginale neobisnuite. Statisticile arata ca cel putin 20-50% dintre femeile sanatoase vor dezvolta la un moment dat candidoza vaginala. Este foarte important ca igiena zilnica sa fie efectuata cu foarte mare atentie atunci cand te confrunti cu aceasta problema. Vizita la medic este obligatorie, iar tratamentul corespunzator poate fi prescris doar de medicul ginecolog.

Cu toate acestea, exista anumite remedii naturiste care pot avea un rol adjuvant in cazul persoanelor care se cofnrunta cu candidoza. Uleiul de cocos este unul dintre acestea. Proprietatile acestui ulei sunt nenumarate, el fiind puternic hidratant, bogat in acizi grasi esentiali, ideal pentru ingrijirea organismului. Iata ca poate avea un rol major si in tratarea candidozei.

Pastilele cu proprietati antifungice care se utilizeaza in tratarea condidozei pot avea un impact agresiv asupra organismului, mai ales la persoanele sensibile. Uleiul de cocos este un remediu alternativ extraordinar, asa ca adauga-l in dieta ta zilnica pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor si a ciupercilor. Acest tip de ulei contine acid lauric, acid capric si caprylic, substante cu un rol improtant in lupta contra ciupercilor care dezvolta aceasta boala. Aceste substante sunt puternic antimicrobiene si antifungice si au capacitatea de a combate bacteriile si ciupercile.

Uleiul de cocos ajuta la expulzarea infectiei din organism si previne inmultirea candidei. Include aceasta grasime vegetasa in alimentatia zilnica sau incepe ziua cu 2 linguri de ulei de cocos pe stomacul gol. Acesta este un tratament adjuvant, care nu te scuteste de vizita la medicul ginecolog. El este singurul care poate prescire un tratament adecvat.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: uleiul care trateaza candidoza