Uleiul care elimina parazitii, regleaza nivelul colesterolului si previne afectiunile sistemului cardiovascular

Posted by Alin Marinescu on Thursday, May 12, 2016 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru ulei de dovleac

Uleiul din seminţe de dovleac este unul dintre cele mai sănătoase uleiuri, ale cărui beneficii incredibile sunt recunoscute de oameni din întreaga lume. Conţine mai mult de 60% acizi graşi nesaturaţi şi este bogat în vitaminele C, E, A şi K.
Include, de asemenea, vitamine din complexul B şi minerale, precum calciul, fosforul, potasiul şi magneziul. Potrivit healthyfoodhouse.com, uleiul din seminţe de dovleac ar trebui consumat în fiecare zi deoarece:

Combate afecţiunile sistemului cardiovascular
Întăreşte sistemul imunitar
Remediază afecţiunile renale
Reglează nivelul colesterolului
Vindecă arsurile şi bolile de piele
Combate căderea părului
Îmbunătăţeşte vederea
Tratează infecţiile tractului urinar
Îmbunătăţeşte aspectul pielii
Elimină paraziţii
 
Pentru a beneficia de proprietăţile incredibile ale acestui ulei, ar trebui să îl consumaţi timp de minimum 3 luni, câte două linguri, la micul dejun şi la cină.
Uleiul trebuie păstrat în sticle care se închid bine, în loc uscat şi răcoros. O dată ce aţi deschis sticla, ideal ar fi să o depozitaţi în frigider.
Uleiul din seminţe de dovleac este un ingredient comun în industria farmaceutică, folosit pentru prepararea produselor de îngrijirea a pielii. Datorită proprietăţilor sale anti-inflamatorii, este de un real ajutor în tratarea acneei.
În plus, are un gust special, care îl transformă în ingredientul ideal pentru prepararea salatelor, pastelor şi orezului cu legume.

sursa: stiri.com.ro

In : Stiri din Sanatate 


Tags: uleiul care elimina parazitii  regleaza nivelul colesterolului si previne afectiunile sistemului cardiovascular