Trucuri pentru a slabi sanatos

Posted by Alin Marinescu on Sunday, October 29, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru trucuri slabire sanatoasa

Nu este usor sa scapi de kilogramele în plus. Pentru a te asigura ca vei reusi sa slabesti si sa ajungi la silueta la care visezi, ai putea tine cont de sfaturile de mai jos. Poti încerca si tu trucurile de mai jos pentru a ajunge la silueta la care visezi:

Consuma multe lichide
Este indicat sa ai mereu la tine o sticla cu apa. Te va ajuta sa slabesti. Asta pentru ca atunci cand simti nevoia sa mananci mai mult decat ar trebui, poti sa bei apa. Astfel apare senzatia de satietate. Vei consuma mai putine alimente, deci vei slabi.

Încearca sa faci anumite antrenamente
Sunt eficiente antrenamentele care implica exercitii de mare intensitate, pentru cateva secunde, urmate apoi de pauze de cateva secunde. Astfel vei arde mai repede caloriile si vei putea pierde kilogramele nedorite. Nu trebuie sa faci sport în fiecare zi. De 3 sau 4 ori pe satpamana este suficient.

Ai nevoie de proteine, de fibre si de grasimi sanatoase. Datorita fibrelor apare senzatia de satietate.

Grasimile sanatoase nu se digera foarte repede, motiv pentru care nu vei simti nevoia sa manaci foarte mult si foarte des. Proteinele îti dau energie.

Încearca sa îti pacalesti creierul
Este bine sa pui mancarea în farfurii mai mici. Daca acestea vor fi pline, atunci îti vei pacali creierul, care va crede ca ai mancat mai mult. În realitate, vei consuma o cantitate suficienta de mancare.

Nu îti vei priva corpul de substantele nutritive de care are nevoie pentru a functiona asa cum trebuie. De asemenea, vei reusi sa scapi de kilogramele în plus.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: 4 trucuri pentru a slabi sanatos