Trucuri pentru a scapa de negi

Posted by Alin Marinescu on Saturday, February 3, 2018 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru negi

Negii sunt afectiuni ale pielii care nu doar ca sunt inestetice, ci pot atrage atentia asupra unor probleme de sanatate. De cele mai multe ori, indica o slabire a sistemului imunitar.

Coaja de banana este excelenta pentru a indeparta negii. Pur si simplu, aplici coaja peste neg si o legi. Dezavantajul este ca trebuie sa urmezi tratamentul in permanenta timp de cateva luni. Infasoara zona afectata intr-un tifon sau pansament, ca sa tina coaja de banana. Schimb-o de fiecare data cand faci baie.
Tratament cu morcov si masline, obtinut din doi morcovi si o lingurita de masline. Tine amestecul pe neg, timp de o jumatate de ora, de doua ori pe zi. 
Smochinele proaspete pasate sunt si ele foarte bune pentru indepartarea.
Usturoiul este, de asemenea, un aliat de nadejde in lupta cu inesteticii negi. Pune usturoi pisat peste zona afectata si bandajeaza. Tine peste noapte. Repeta tratamentul timp de o saptamana.
Si Ceapa te poate ajuta. Aplica putin suc de lamaie pe neg, apoi pune ceapa tocata. Tine timp de 15 minute si repeta procedura de doua ori pe zi, pana se vindeca negul. De asemenea, mai poti scobi o treime din continutul unei cepe, pe care sa o umpli cu sare, pentru a-si lasa sucul. Foloseste-l pentru a scapa de negi.
Rostopasca este renumita pentru ca te scapa de negi, fiind unul dintre remediile pe care si dermatologii le recomanda. Rupe tulpina unei plante si aplica pe negi seva galbena. Poti folosi si tinctura de rostopasca.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: trucuri pentru a scapa de negi