Trucuri care te incalzesc rapid iarna

Posted by Alin Marinescu on Wednesday, February 7, 2018 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru femei iarna

Fiindca frigul inca mai domneste afara, iti propunem sa ai grija de tine si sa te incalzesti apeland la cateva metode care vor creste garantat temperatura si iti vor readuce buna dispozitie.

Socializeaza!
Daca oscilezi intre o petrecere cu prietenii si o seara petrecuta singura acasa, alege prima varianta. Socializarea iti da senzatia de caldura de care ai nevoie, potrivit unui studiu realizat la Universitatea din Toronto. Cercetarile au dovedit ca singuratatea este, intr-adevar, rece.

Mananca alune!
Alimentele bogate in grasimi sanatoase, precum alunele sau nucile, ajuta la reglarea temperaturii organismului. Asadar, daca iti lipsesc grasimile din dieta, o sa resimti frigul mai rau decat ceilalti. Cand ti-e frig, rontaie cateva alune.

Fa miscare!
Nu te ascunde in spatele faptului ca a venit frigul. Miscarea pune in miscare circulatia si te ajuta sa te incalzesti!

Consuma supe!
Pe langa faptul ca te incalzesc, sunt gustoase si benefice pentru silueta, daca ai grija ce ingrediente adaugi.

Condimenteaza mesele!
Adauga condimente, in special ghimbir, intrucat imbunatateste circulatia si creste temperatura corpului din interior. 

Acopera pardoseala din casa
Nimic nu pare sa fie mai neplacut decat momentul in care pasesti pe gresia rece din baie dis-de-dimineata, cand, cu eforturi de vointa imense, ai reusit sa iesi de sub pilota calduroasa. Iar atunci cand ai picioarele reci, ai senzatia ca intreg corpul iti este amortit de frig. Foloseste covorase pufoase in locurile mai intens circulate din casa, nu uita de niste papuci haiosi de casa sau sosete calduroase din lana si bucura-te de senzatia de cald si bine tot timpul iernii.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: trucuri care te incalzesc rapid iarna