Trucul miraculos care te face sa slabesti si sa nu mai fumezi

Posted by Alin Marinescu on Friday, September 30, 2016 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru stevia

Multi ex-fumatori au declarat ca cel mai greu lucru pe care l-au facut a fost sa se lase de fumat, dar nu imposibil. Milioane de oameni au facut-o, poti sa o faci si tu!
Motivul principal pentru care fumatorii continua sa o faca este nicotina (o chimicala din tigari care provoaca dependenta).
Dureaza ceva sa treci peste perioada de "retragere". Majoritatea simptomelor fizice dispar in cateva zile, o saptamana, dar pofta de tigara ramane pentru mai mult timp. Asa ca nu te da batut, poti sa o faci!

Cum sa folosesti stevia pentru a scapa de pofte
Studiile din Germania confirma faptul ca stevia te poate ajuta sa scapi de dependenta de alcool si tigari.
Stevia este naturala, spre deosebire de alti indulcitori.
In Sudul Americii si in Asia oamenii au folosit frunzele de stevie pentru a indulci ceaiul timp de multi ani.

Pentru o terapie anti-fumat, pune-ti cateva picaturi de stevie direct pe limba atunci cand simti nevoia de o tigare. Acest ritual simplu te scapa imediat de acea pofta.
Cauta stevie in forma de pudra sau lichid in supermarketuri. In general o gasesti la raionul de copt sau la cel cu mancare sanatoasa.

Stevia rezolva inca o problema cu care se confrunta cei care incearca sa se lase de fumat - kilogramele in plus. Aceasta ajuta la reglarea glicemiei, reducand significant pofta de dulciuri. Este sigura pentru diabetici, fiind folosita cu succes in programele pentru slabit.

sursa: lyla.ro

In : Stiri din Sanatate 


Tags: trucul miraculos care te face sa slabesti si sa nu mai fumezi