Trei remedii pentru raceala de la Dr. Oz

Posted by Alin Marinescu on Saturday, September 30, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru extract din radacina de muscata

1. Extract din radacina de muscata (Pelargonium sidoides)
Este folosit de germani ca un remediu pentru probleme respiratorii. Efectele benefice și tolerabilitatea acestui extract au fost demonstrate prin studii clinice efectuate in Germania intre 1993-1994 de profesorii dr. Herbert Koodzwj si dr. Oliver Kayser de la Institutul farmaceutic de la Universitatea din Berlin. Aceste studii clinice insotite de studii farmacologice certifica efectul antimicrobian si imunomodulator fiind o alternativa la tratamentele cu antibiotice in cazul infectiilor respiratorii superioare si inferioare.

Pelargonium sidoides are efect antibacterian (creste activitatea macrofagelor si inhiba multiplicarea bacteriana prin atacul membranei celulare), antiviral, expectorant (se elimina mucusul creandu-se astfel conditii mai putin favorabile pentru multiplicarea bacteriilor si virusurilor).

2. Ceai de ghimbir
Este folosit in medicina traditionala chineza pentru a calma durerile gatului si a usura durerile de stomac. Se crede, de asemenea, ca ghimbirul poate actiona ca un decongestionant pentru a curata pasajele nazale.

3. Suc de coacaze negre
Poti vindeca mai repede o raceala daca te folosesti de puterea coacazelor negre. Sucul acestor fructe este un veritabil medicament folosit de catre finlandez pentru a opri stranutul si a calma tractul respirator. Coacazele negre sunt bogate in vitamina C si alti antioxidanti care ajuta la stimularea sistemului imunitar pentru combaterea infectiilor.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: trei remedii pentru raceala de la dr. oz