Trateaza natural bronsita cu suc de mesteacan

Posted by admin. on Saturday, December 6, 2014 Under: Stiri din Sanatate

Sucul de mesteacan are beneficii incredibile pentru sanatate. Acesta poate ajuta in lupta impotriva racelii, durerilor de cap si in tratamentul diverselor afectiuni ale ficatului.

Mai mult decat atat, acesta este util si eficient in lupta impotriva matretii, pentru tratamentul eczemelor, și nu in ultimul rand pentru indepartarea celulitei. Este probabil ca sucul de mesteacan sa inlocuiasca sucul de la o nuca de cocos.

Sucul de mesteacan ajuta la eliminarea toxinelor din organism, iar specialistii afirma ca este cea mai sanatoasa bautura.

De asemenea poate ajuta in tratarea bronsitei, precum si durerilor artritice.

Lichidul este dulce si foarte bogat in potasiu, electroliti, macronutrienti si altele. In unele zone din estul Chinei, Rusia si Europa de Est a fost mult timp folosita apa de mesteacan – fiind un instrument excelent pentru rehidratare.

Sucul de mesteacan contine o substanta care este capabila pentru a controla nivelul de colesterol din sange si mentine sistemul imunitar. De la un copac mare se poate obtine pana la un litru si jumatate de suc, lichidul fiind extras din mesteacan dulce.

De asemenea sucul de mesteacan are o utilizare pe scara larga – mentine umiditate in produsele cosmetice folosite in dermatologie, pentru detoxifiere si altele. Nu numai sucul este utile dar si frunzele de mesteacan hranesc parul si ii ofera un luciu frumos.

Este necesar doar sa faceti un ceai din aceste frunze, acesta poate fi, de asemenea, folosit si pentru a atenua problemele pielii si dureri de artrita. Infuzia de frunze sau muguri de mesteacan este excelenta pentru tratarea problemelor renale si a sistemului genito-urinar.

sursa: bewoman.ro

In : Stiri din Sanatate 


Tags: tratare  naturala  bronsita  suc  mesteacan