Trateaza gastrita cu lapte de capra

Posted by Alin Marinescu on Monday, December 19, 2016 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru lapte de capra

Cat e de folositor laptele de capra și e adevărat că acesta are proprietăți aproape fermecate care asigură o vindecare miraculoasă și întinerirea organismului? 

Hipocrate considera laptele de capră drept un remediu sigur pentru tratarea tuberculozei. Avicena le recomanda insistent pacienților săi să consume regulat lapte de capră, pentru a nu suferi de marasm la bătranețe. Potrivit unei vechi legende, însuși Zeus a fost hrănit cu laptele caprei Amalthea.

Medicina populară și astăzi îi atribuie laptelui de capră un rol important și îl recomandă celor ce suferă de alergie, în special copiilor.

Din experiența unor vechi prieteni, care mi-au povestit istoria lor, știu că ei au suferit toată viața de gastrită și greutate în stomac.
Ieșind la pensie, ei au trecut cu traiul la vilă. Și așa a fost să fie că au cumpărat o capră.

Cand au apărut iezii, capra Lasca avea lapte. Prietenii mei au început să bea în fiecare zi lapte de capră de 3 ori pe zi, cate un pahar, după masă.

În scurt timp, ei au uitat unde le este stomacul. A dispărut greutatea, senzațiile dureroase. Toate au dispărut fără urmă.
Într-un cuvînt - laptele de capră e o minune!

Beneficiile laptelui de capră:

Hipoalergic
Bactericid
Sporește nivelul hemoglobinei
Ameliorează activitatea sistemului gastrointestinal.
Biluțele de grăsime din laptele de capră sînt de 10 ori mai mici decît în cel de vacă. Acest fapt asigură asimilarea ușoară a laptelui.
 
Sursa: rus-health.info

In : Stiri din Sanatate 


Tags: trateaza gastrita cu lapte de capra