Tratamente naturiste pentru durerile din gat

Posted by Alin Marinescu on Saturday, September 24, 2016 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru cartof crud

Dacă te doare în gât, dar ai fost la medic şi ți s-a spus că nu este necesar un antibiotic, avem pentru tine câteva remedii excelente care te vor ajuta să scapi de această problemă!

Cartoful crud ras reduce inflamaţia gâtului

Cartoful crud este unul dintre cele mai grozave tratamente pentru roşu în gât. Ce trebuie să faci? Este foarte simplu. Curăţă doi-trei cartofi cruzi, apoi rade-i pe răzătoarea mare. Aşază-i  în şir lung de 10-15 cm pe o faşă din tifon.
Pune cartoful ras la gât şi ţine-l acolo cât mai mult posibil. Este indicat să-l pui înainte de somn şi să-l laşi până dimineaţă. După aceea, îţi vei da seama că inflamaţia gâtului a fost redusă.

Gargara cu sare, un alt remediu natural excelent

Şi sarea are proprietatea de reduce inflamaţia. Mai mult decât atât, acest aliment produce o ameliorare instantă. Cum se face acest tratament naturist? Ai nevoie de o jumătate de lingură de sare şi 200 de ml deapă călduţă. Se amestecă aceste două ingrediente, iar cu mixul rezultat se face gargară de câteva ori pe zi.  

Usturoiul, aliment-minune

Acesta cpnţine alcină, un compus care distruge bacteriile ce dau dureri în gât. Mănâncă un căţel de usturoi la fiecare masă, timp de două-trei zile. După această perioadă, vei vedea că durerile au dispărut.

Tratamentul cu turmeric te scapă de roşu în gât

De asemenea, şi turmericul este un remediu excelent pentru durerile în gât. Pune un sfert de lingură de pudră de turmeric într-o cană cu apă caldă. Consumă această băutură în fiecare dimineaţă, imediat ce te-ai trezit şi musai pe stomacul gol. După trei-patru zile durerile în gât vot fi doar o urâtă amintire.

Cum te poate ajuta lămâia

Totodată, şi lămâia este un tratament naturist extreme de eficient pentru durerile în gât. Ai nevoie de o jumătate de lămâie. Peste aceasta, presară sare şi piper. Apoi, o poţi consuma. Cu siguranţă, rezultatele dorite nu se vor lăsa prea mult aşteptate.

sursa: clicksanatate.ro

In : Stiri din Sanatate 


Tags: tratamente naturiste pentru durerile din gat