Tratament spa pentru picioare relaxate si frumoase

Posted by Alin Marinescu on Wednesday, May 2, 2018 Under: Stiri din Sanatate

Opt ore la birou, in picioare sau pe scaun, incaltaminte incomoda, consum redus de lichide, toate acestea sunt motivele pentru care pielea picioarelor se usuca, devine aspra, iar calcaiele se crapa puternic. Expunerea la acesti factori confera pielii un aspect zbarcit, din cauza scaderii nivelului optim de apa din celulele epidermei. In prezenta unor asemenea probleme nici nu poate fi vorba de... picioare frumoase. In aceasta situatie nu trebuie sa disperi, deoarece exista o serie de solutii salvatoare, in sprijinul tau venind de exemplu specialistii care te pot ajuta sa remediezi problema. Pentru a va veni in ajutor, am cerut sfatul unei cosmeticiene din cadrul salonului Mood Spa, cea mai in masura sa ne ofere raspunsul potrivit. Pedichiura Spa este mai mult decat o simpla pedichiura : este un adevarat rasfat si o excelenta modalitate de relaxare! Din salonul de cosmetica Mood Spa, nu doar ca vei iesi cu picioare frumoase, ci vei radia de fericire.

- Primul pas care trebuie efectuat in tratamentul spa este cel de curatare a picioarelor cu ajutorul unui gel antiseptic . Acest gel are o spumare redusa si purifica pielea pregatind-o pentru hidratare.
- Urmeaza aplicarea unei creme cu o textura usoara, care se intinde numai pe talpi, deoarece actioneaza asupra calcaielor uscate si crapate. Aceasta fiind emolienta si hidratanta ofera nu doar finete, ci si o stare de confort. Cu ajutorul unei pile profesionale, pielea dura si aspra din aceasta zona este indepartata si netezita. Picioarele sunt infasurate intr-o folie de plastic si intr-un prosopel si timp de cinci minute se lasa sa actioneze.
- Dupa ce au trecut cele cinci minute, se aplica o crema de pin cu cristale naturale de zahar. Aceasta, elimina celulele moarte de la suprafata epidermei, lasand-o moale si catifelata.
- Dupa inca cinci minute, pielea picioarelor este hranita in profunzime cu ajutorul unei masti hidratante cu argila. Timp de 15 minute, picioarele sunt invelite in folie de plastic si incalzite cu ajutorul unei perechi de botosei din bumbac pentru o actiune puternica.
- Dupa ce sfertul de ora a trecut, picioarele se spala si se aplica o crema hidratanta cu extracte din plante, pentru masaj. Se stie ca fiecare organ intern are un corespondent in zona talpii. Astfel, masajul are rolul de a stimula toate punctele benefice, dand sentimentul unei relaxari complete.
- La finalul tratamentului spa, se aplica o crema hranitoare, care asigura la nivelul epidermei o pelicula umeda, protectoare, cu rol de regenerare a celulelor, datorita ingredientilor activi din compozitie: extracte de ceai, vitamina A, C si E.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: tratament spa pentru picioare relaxate si frumoase