Tratament naturist pentru migrene

Posted by Alin Marinescu on Thursday, April 7, 2016 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru tratament naturist migrene

Suferi de migrene? Se pare că există o băutură naturală, care poate ajuta la ameliorarea acesteia în doar câteva minute. Migrena este o afecțiune cronică care se manifestă prin dureri de la moderate la severe. 

Migrenele afectează aproape una din fiecare zece persoane. Iată care sunt simptomele pe care le poți dezvolta, pentru a evalua dacă suferi de migrenă:

- Pulsații la nivelul capului;
- Greaţă;
- Vărsături;
- Amorţeală;
- Furnicătură;
- Ameţeală;
- Sensibilitate la lumină, zgomot și miros;
- Durere de cap care dureaza de la 2 la 72 ore.

Cauza migrenelor

Nu se cunoaște cauza principală a migrenelor, însă se crede că sunt legate de un amestec de doi factori: cei genetici și de mediu. Aproximativ două treimi din cazuri au loc la nivel familial și foarte rar sunt provocate de anumite condiți psihologice, cum sunt depresia, anxietatea și tulburarea bipolară, fiind declanșatorii.

Cum se face această poțiune:

Ai nevoie de trei lucruri:

- apă
- sucul de la o lămâie
- două linguri de sare.

Înainte de a prepara această licoare trebuie să știm că sarea trebuie să fie de bună calitate. Sarea roz de Himalaya este una dintre ele, datorită mineralelor pe care le conține, inclusiv magneziu. A fost dovedit că prin consumul acestui tip de sare este ridicat nivelul de serotonină, fiind cea care ajută la ameliorarea durerii și a inflamației.

Cum se prepară

Combină ingredientele, amestecă bine până se topește sarea, și bea-o. Așteaptă câteva minute, apoi o să vezi rezultatele.

sursa: stiri.com.ro

In : Stiri din Sanatate 


Tags: tratament naturist pentru migrene