Tratament natural preventiv impotriva gripei si racelilor

Posted by admin. on Monday, September 28, 2015 Under: Stiri din Sanatate

Daca nu puteti beneficia de vaccinul antigripal sau nu vreti sa va imunizati, puteti incerca tratamentul preventiv de mai jos. Acesta va fereste atat de gripa, cat si de viroze si nu aveti nevoie decat de miere naturala si niste betisoare de urechi. Nu folositi miere din comert pentru ca, de obicei, este procesata termic la peste 55 de grade.

Nasul si gura sunt cele doua porti de patrundere a virusurilor implicate in diverse infectii respiratorii, de aceea tratamentul vizeaza cele doua organe. Iata cum te pazesti de raceli si gripa in mod natural:

1. Inmuiati un betisor in miere de albine lichida si ungeti foarte bine narile in interior, cat de adanc puteti suporta.
2. Intindeti-va cu fata in sus stati intins cu fata in sus, pentru ca mierea sa ajunga in gat. Va opriti cand simtiti in gura gust de miere.

Imunitatea fata de virusurile gripale se mentine pana la 24 de ore, dupa care tratamentul trebuie repetat.

Suplimentar, puteti folosi si un spray cu tinctura de propolis care se pulverizeaza in gura, cat mai adanc, spre baza limbii. Ambele tratamente sunt valabile si daca sunteti deja racit. Tratamentul de mai sus va ajuta sa scurtati perioada de vindecare.

sursa: sanatate.bzi.ro

In : Stiri din Sanatate 


Tags: vaccinul antigripal  gripa  viroze  miere naturala