Tratament care te scapa de stres

Posted by Alin Marinescu on Monday, March 26, 2018 Under: Stiri din Sanatate

Multe persoane, din cauza tensiunii si stresului acumulat in timpul zilei, ajung sa nu se mai bucure de pretioasele momente de la sfarsitul zilei, alaturi de familie. Pentru multe persoane, relaxarea inseamna aprinderea televizorului si mutarea de pe un canal pe altul, crezand ca e cel mai bun remediu pentru diminuarea crizelor de stres. Pentru a combate, efectiv, stresul, trebuie sa iti activezi corpul cu ajutorul unui tratament de relaxare. Poti face asta apeland la un ritual pe care il poti introduce in rutina zilnica sau ocazionala.

De cele mai multe ori, stresul este provenit din durerile diferitelor afectiuni la nivelul articulatiilor. Cu cat resimti durerea mai tare, cu atat aceasta activeaza starea de disconfort, incordare si chiar de nervozitate. Una dintre metodele de combatere a stresului este masajul. Masajul ar trebui sa fie parte din organigrama activitatilor fiecarei persoane. Masajul este foarte cunoscut pentru efectele miraculoase de relaxare a corpului (decontractare muschilor) dar si pentru efectele benefice asupra intregului organism. Pentru ca la sfarsitul fiecarei zilei, corpul se simte obosit si tensionat, masajul ar putea fi ca o pastila plina de vitalitate si sanatate pentru astfel de afectiuni.

In privinta stresului cauzat de durerile afectiunilor la nivelul articulatiilor, masajul are efecte benefice asupra intregului sistem osos si muscular: contribuie la cresterea mobilitatii articulare – te scapa de intepaturile in coloana vertebrala si de intepenirile incheieturilor;
diminueaza inflamatiile musculare care iti aduc disconfort chiar si cand stai in fata televizorului; imbunatateste tonusul muscular si echilibrul, reducand stresul fizic pus pe oase si articulatii. Pentru rezultate optime si relaxante, poti include in tratamentul tau de relaxare si destresare efectele miraculoase ale uleiului de argan. Dintre efectele benefice la nivelul organismului, uleiul de argan contribuie la intarirea sistemului imunitar, previne infectiile si afectiunile care ameninta constant organismul si starea de sanatate. 

Si cum o sedinta completa de masaj care sa combata stresul nu poate fi mai eficienta fara un fotoliu de masaj de la Komoder cu functii speciale de relaxare si destresare, iti recomandam sa ii acorzi un loc de cinste acestuia in casa. Acesta, prin functiile inteligente si tehnicile de masaj integrate in sistem, ajuta organismul sa se mobilezeze pentru a doua zi si sa Nu lasa probleme de sanatate sa iti declanseze stresul si nu lasa stresul sa declanseze alte probleme medicale. Netratate, iti vor afecta starea fizica si psihica. De aceea, este foarte important sa tii cont de proprietatile si efectele fiecarui tratament, cum este uleiul de argan introdus in sedintele de masaj sau fotoliul de masaj de la Komoder care iti maseaza toate zonele cu probleme.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: tratament care te scapa de stres