Topul lucrurilor care stau la baza sanatatii

Posted by Alin Marinescu on Wednesday, September 5, 2018 Under: Stiri din Sanatate

Medicul cardiolog Vasi Radulescu a intocmit un top al lucrurilor care stau la baza sanatatii unei persoane, printre acestea fiind, evident, alimentatia echilibrata si hidratarea, dar si increderea in sine si recunostinta.

Medicul Vasi Radulescu este unul dintre cei mai populari romani de pe Facebook, unde le ofera oamenilor sfaturi si indrumare, scrie despre inima si suflet, dar si despre lucrurile de care avem nevoie pentru a fi fericiti si sanatosi. Vasi Radulescu nu scrie insa doar pe Facebook. Cardiologul a lansat anul acesta cartea „Draga inima“, care s-a bucurat de un real succes, si urmeaza sa scoata al doilea volum, „Culorile uitarii“.

Recent, medicul a intocmit un top al lucrurilor care stau la baza sanatatii unei persoane, lucruri despre care a vorbit si la Adevarul Live, unde a abordat si alte subiecte, precum miturile privind suplimentele alimentare, apa alcalina si metodele prin care oamenii spera sa-si intaresca imunitatea.

Topul lucrurilor care stau la baza sanatatii unei persoane: alimentatie echilibrata, apa suficienta, expunere la soare, somn bun, exercitiu fizic, apropiere de oameni si comunicare cu ei, incredere in sine, ganduri pozitive, realizare de lucruri, chiar marunte, recunostinta pentru orice, povesti frumoase.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: topul lucrurilor care stau la baza sanatatii