Top 3 sucuri care îți detoxifică rinichii

Posted by admin. on Thursday, March 19, 2015

Rinichii se numără printre organele care ajută la eliminarea toxinelor din organism. Vezi 3 sucuri care îți detoxifică rinichii.

Primul pas pentru detoxificarea rinichilor este să bei multă apă, însă ai nevoie și de alte substanțe care să ajute la eliminarea toxinelor.

Sucul de merișoare

Sucul de merișoare se numără printre cele mai sănătoase băuturi pentru tractul urinar. Cercetările au arătat că merișoarele luptă împotriva infecțiilor urinare și ajută la eliminarea bacteriilor din vezică și uretră. Sucul din aceste fructe este eficient și pentru îndepărtarea excesului de calciu de pe rinichi, care ar putea duce la formarea pietrelor. Este important să îți faci propriul suc de merișoare, pentru că cele din comerț conțin zahăr, conservanți și arome artificiale, care nu îți vor ajuta organismul.

Sucul de sfeclă

Sfecla roșie conține betaină, o substanță care are proprietăți antioxidante și crește aciditatea urinei. Sucul din această legumă curăță depozitele de calciu și previne apariția pietrelor la rinichi.

Sucul de lămâie

Sucul de lămâie crește nivelul de citrați din urină, un factor care previne apariția pietrelor. Dacă vrei să îți detoxifici rinichii, stoarce 4-5 lămâi în apă caldă și consumă băutura obținută.

sursa: unica.ro


Tags: detoxifiere rinichi  remedii naturiste