Tipul de varza care previne cancerul dar si cataracta

Posted by Alin Marinescu on Tuesday, September 12, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru varza de bruxelles planta

Varza de Bruxelles
poate trata anemia, datorita continutul bogat de fier. Acest mineral esential, alaturi de vitamina B6, ajuta la producerea celulelor rosii din sange, iar acest lucru ajuta in tratamentul anemiei. Totodata, aceste legume gustoase ajuta la reglarea circulatiei sangelui, prevenind inflamatiile si aparitia multor boli cardiovasculare.

Varza de Bruxelles joaca un rol esential in prevenirea aparitiei cancerului. Aceasta este una dintre cele mai raspandite boli din lume, insa cu ajutorul unei alimentatii echilibrate si a unui stil de viata sanatos, o putem preveni. Varza de Bruxelles se numara printre alimentele care joaca un rol important in prevenirea cancerului, datorita continutului bogat de antioxidanti.

Aceasta leguma minune contine glutamina, un aminoacid care ajuta la detoxifierea, vindecarea si regenerarea organismului. Acest tip de varza poate fi utilizat in scopuri terapeutice datorita acestui aspect. Bea suc de varza de Bruxelles in fiecare zi pe stomacul gol, pentru a preveni aparitia bolilor, a inflamatiilor si a cancerului. Totodata, acest suc te va energiza si va mentine oboseala la distanta.

Datorita proprietatilor antiinflamatorii, varza de Bruxelles imbunatateste sanatatea colonului si previne problemele intestinale. Totodata, este un aliment indicat pentru persoanele care vor sa piarda in greutate, deoarece au un continut ridicat de proteine si au putine calorii. Pe langa asta, aceasta leguma este bogata in acid folic, un compus important pentru femeile insarcinate, deoarece contribuie la dezvoltarea fatului si previne aparitia defectelor neurologice.

Varza de Bruxelles contine vitamina A, care este esentiala pentru sanatatea ochilor. Antioxidantii previn aparitia cataractei si a multor problemle de vedere.

Tensiunea arteriala oscilanta este o problema des intalnita in zilele noastre. Varza de Bruxelles se numara printre alimentele care trebuie sa se regaseasca in dieta celor cu astfel de probleme.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: tipul de varza care previne cancerul dar si cataracta