Testul care iti spune imediat daca trebuie sa slabesti

Posted by Alin Marinescu on Wednesday, November 29, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru testul buricului china

Un nou trend este acum viral pe internet. Spre deosebire de "Ice Bucket Challenge", care era o provocare in scop caritabil, "Belly button challenge" pretinde ca iti dezvaluie daca este nevoie sa mai slabesti.

Testul buricului, cunoscut pe internet sub denumirea de „Belly button challenge” iti dezvaluie daca este nevoie sa mai slabesti. Mai nou poti vedea pe internet imagini cu oameni care incearca sa isi atinga buricul cu mana data prin spate si sa isi cuprinda astfel talia. Exista insa si sceptici care nu sunt deacord cu aceasta teorie.

Testul buricului a pornit de pe retelele de socializare din China si a ajuns viral in intreaga lume. Astfel, in prezent exista milioane de oameni incearca sa isi atinga buricul printr-o rasucire a mainii prin spatele lor.

Expertii care analizeaza testul buricului, devenit viral pe retelele de socializare din China, spun ca abilitatea de a-ti atinge buricul in acest mod are prea putin de a face cu faptul ca ai o greutate sanatoasa pentru organismul tau si are mai mult de-a face cu faptul ca ai un corp flexibil sau nu.

In esenta, tu ai putea fi intr-o forma fizica fabuloasa, insa tot nu vei avea bratele suficient de lungi pentru a stapani aceasta provocare. De fapt, daca ai un abdomen lucrat, pe care se vad cele 6 pachetele de muschi abdominali, s-ar putea sa descoperi ca este mai greu sa iti cuprinzi talia deoarece ai mai multa masa musculara peste care sa treci bratul pentru a atinge buricul. Pe de alta parte, oamenii care trec testul ar putea sa creada ca scapa prea usor de regulile unei diete sanatoase.

Cu toate acestea, poti incerca si tu noul trend pentru a vedea cat de flexibil esti si pentru a hotari singur daca este cazul sau nu sa te apuci serios de o dieta de slabit.  Mai multi instructori de fitness admit ca, daca nu esti capabil sa iti atingi buricul cu mana trecuta prin spatele tau, exista cateva motive solide pentru care nu poti face asta.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: testul care iti spune imediat daca trebuie sa slabesti