Superdieta de slabire rapida si detoxifiere

Posted by Alin Marinescu on Wednesday, July 12, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru rodie

Ati auzit deseori ca nutritionistii sa recomande rodia in diete, dar nu ati stiut exact ce este cu acest fruct, desi o vedeti zilnic in supermarketuri. Probabil ati perceput rodia ca pe un fruct rosu ciudat, pe care nu aveati curaj sa-l incercati si v-ati axat pe fructe mai uzuale si mai cunoscute.

Dar daca a-ti sti ca se pot slabi si 3-4 kg in doar 7 zile si asta fara ca organismul sa fie lezat in vreun fel, ati incerca dieta cu rodie? A venit momentul sa aducem la cunostinta toate beneficiile pentru sanatate, slabire si detoxifiere pe care le aduce acest fruct!

De ce tocmai rodie?
Pentru cei care nu cunosc, rodia este o oaza de sanatate pentru organism si asta pentru ca beneficiile sale sunt numeroase, datorita continutului:
Sursa importanta de vitamine si minerale
Fibre
Taninuri
Fructoza
Glucoza
Antioxidanti

Care sunt beneficiile pentru sanatate si slabire? 
Nutritonistii spun ca rodia este unul dintre cele mai bune fructe vindecatoare si asta nu oricum, ci pe baza mai multor studii care confirma si asta pentru ca este un medicament natural pentru diverse afectiuni, precum:
Ofera o slabire sanatoasa si graduala de pana la 3-4 kg in 7 zile
Are proprietati diuretice si detoxifiante, eliminand toate substantele nocive din organism
Protejeaza organismul de boli grave circulatorii
Previne bolile de inima
Previne tumorile cancerigene
Ajuta la combaterea radicalilor liberi 
Previne imbatranirea organismului
Ajuta in cazuri de anemie, raceala
Previne afectiunile respiratorii
Normalizeaza digestia
Elimina viermii intestinali
Are proprietati antiinflamatoare si antipiretice
Creste hemoglobina
Vindeca carentele de vitamine, datorita proprietatilor vitaminizante si mineralizante
Stimuleaza metabolismul si arderile de grasime

Cum slabesti cu dieta cu rodie si ce presupune?
Dieta cu rodie se bazeaza doar pe consumul de alimente cu putine calorii, cum ar fi legumele, fructele, carnea slaba ( peste sau pui ) , cerealele, iaurturi degresate , la care se adauda suc de rosie, apa si ceaiuri neindulcite. Este o dieta potrivita pentru cei care au fost luati prin surpindere cu cateva kg in plus si vor sa le dea jos intr-o saptamana, dar fara sa slabeasca brusc, deoarece exista risc de carente de vitamine, de episoade de foame, lipsa de energie si piele lasata si brazdata de vergeturi. Aceasta dieta impiedica aceste neajunsuri si de asta se recomanda tinerea ei timp de o saptamana, ca sa dai un restart metabolismului.

Zilnic se consuma urmatoare alimente:
Dimineata: 1 pahar cu suc de rodie si un bol cu terci din grisca
Gustare: 1 mar sau 150 g iaurt natural cu putine grasimiPranz: 200 g carne slaba fiarta ( peste sau piept de pui ) cu terci de hrisca si 1 pahar cu suc de rodieGustare: 1 banana sau un alt fruct ( capsuni, caise, mere, etc)Cina: 1 portie de terci de hrisca cu verdeturi la alegere pentru un plus de gustInainte de somn: 100 g iaurt natural cu putine grasimi

Cum se prepara sucul de rodie?
De ce deschid acest subiect? Pentru ca este foarte important ca sucul de rodie sa fie natural 100%, iar pentru a fi siguri de asta, este necesar sa-l preparati acasa si NU din supermarket. Doar asa puteti beneficia de toate avantajele rodiei si se poate observa si din meniul zilnic al dietei ca la baza sta sucul de rodie, pe langa alte alimente.Procedeul de obtinere a sucului din acest fruct este putin mai atipic, daca este sa comparam cu alte fructe, dar este destul de usor. Tot ce trebuie sa faci este sa apesi de jur imprejurul rodiei pana se deformeaza, dupa care faci o gaura in coaja cu un varf de cutit si se scurge sucul din bobite din interior intr-un pahar.

Care sunt restrictiile?
Pentru a slabi sigur 4 kg in 7 zile, este interzis sa consumati:
Alcool
Dulciuri
Grasimi
Carne grasa
Alimente prajite sau condiemntate
Produse de patiserie si panificatie
FARA ulei

In timpul celor 7 zile de dieta, se recomanda si un minim de efort fizic, ca sa aveti mai multa energie si pofta de viata. Nu trebuie neaparat sa va faceti abonament la sala de fitness, deoarece sunt cateva exercitii pentru slabire si tonifiere, pe care le puteti face in confortul propriei case si nu va va lua mai mult de 30 de minute.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: superdieta de slabire rapida si detoxifiere