Sucuri de sezon care elimina celulita si ard grasimile

Posted by Alin Marinescu on Thursday, July 27, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru sucuri de sezon

Vrei sa slabesti inainte de concediu, dar sa nu tii diete drastice? Alege alimente sanatoase pentru cele trei mese ale zilei si, pe post de gustari, bea sucuri care ard grasimile. In plus, aceste bauturi te ajuta sa ai energie si prelungesc senzatia de satietate.

Ti-e pofta de ceva dulce, dar ti-e teama ca silueta va avea de suferit? Bea sucuri care ard grasimile si nu numai ca vei rezista mai usor ispitelor culinare, dar vei mai multa energie. Bogate in minerale si vitamine, fresh-urile de fructe si legume au proprietati diuretice, ajuta la eliminarea toxinelor din corp, stimuleaza circulatia si imbunatatesc drenajul limfatic, ceea ce diminueaza celulita.

Sucul de pepene rosu
Pepenele rosu contine multa apa, asa ca sucul care rezulta prin stoarcerea lui te hidrateaza si, in acelasi timp, ajuta la eliberarea toxinelor si alte deseuri din organism, mai ales daca il combini si cu exercitii fizice, scrie dr. Oz, celebrul medic american. Accelereaza metabolismul si regleaza pofta de mancare. Sucul de pepene rosu trebuie consumat imediat dupa preparare, deoarece se oxideaza rapid.

Sucul de rodie
Are un gust dulce-acrisor, fiind perfect pentru zilele de vara, cand simti nevoia sa te racoresti pe canicula. Rodiile contin multe fibre, care ajuta la pierderea in greutate si la detoxifierea organismului. Sucul de rodie este considerat o delicatesa in Orientul Mijlociu, fiind des folosit in bucataria traditionala iraniana.

Sucul de rosii
Aceste legume contin mari cantitati de antioxidanti, care mentin pielea ferma si impiedica formarea depozitelor de grasime, ceea ce inseamna ca previn aparitia celulitei. Sucul de rosii stimuleaza producerea hormonului numit leptina, responsabil cu controlul apetitului, ajuta la reglarea metabolismului si reducerea greutatii corporale. De asemenea, rosiile sunt bogate si in crom, care stabilizeaza nivelul zaharului din sange.

Sucul de mere
De pe lista cu sucuri care ard grasimile nu putea sa lipseasca sucul de mere. Sarace in calorii si bogate in fibre, merele tin... nutritionistul departe. In sensul bun! Sucul de mere elimina surplusul de apa din corp, scade apetitul, regleaza digestia si te ajuta sa ai greutatea dorita.

Sucul de morcovi
Morcovii sunt printre cele mai bogate legume in caroten, substanta care stimuleaza eliminarea toxinelor, responsabile de aparitia grasimilor. Astfel, daca bei in fiecare zi suc de morcovi vei obtine, in doar cateva saptamani, o talie de viespe. In plus, pielea ta va avea un aspect luminos si te vei bronza mult mai repede.

sursa:andreearaicu.ro

In : Stiri din Sanatate 


Tags: sucuri de sezon care elimina celulita si ard grasimile