Sucul de varza - un alcalinizant cu efecte miraculoase

Posted by Alin Marinescu on Monday, September 26, 2016 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru suc de varza

Sucul de varza aduce pH-ul la normal pentru ca organismul sa functioneze la parametrii optimi, valorile pH-ului sangelui trebuie sa fie usor alcaline. Nu doar sangele este alcalinizat de acest suc, ci si urina, saliva si anumite tesuturi. 

Mai exact, ele trebuie sa fie cuprinse intre 7,35 - 7,45. Din cauza greselilor de alimentatie si a stresului, la majoritatea persoanelor, sangele si foarte multe tesuturi au un pH mai degraba acid, cu valori sub 7.

Acest fapt duce la scaderea imunitatii si la aparitia unor boli din cele mai diverse. O cura cu suc de varza, alcalinizant, poate aduce pH-ul la normal, ceea ce va produce vindecari spontane impresionante.

Sucul de varza previne boala canceroasa
Peste 90 de studii arata ca varza consumata cruda, murata sau gatita rapid are efecte antitumorale si anticancerigene. Principiile active din frunzele de varza induc celulelor maligne apoptoza - un program de autodistrugere, folosit de organism pentru eliminarea celulelor imbatranite.
De asemenea, regleaza actiunea hormonilor steroidieni in organism - implicati in aparitia a numeroase forme de cancer - regleaza ritmul de diviziune celulara, inducand o crestere a productiei enzimelor responsabile de inactivarea si de eliminarea celulelor maligne.

Suc de varza - preparare si administrare
Se spala varza, i se indeparteaza eventualele portiuni stricate, apoi se taie in bucati suficient de mici pentru a intra pe orificiul de admisie al storcatorului centrifugal, care le va marunti si apoi le va centrifuga.

Se consuma imediat dupa preparare, de regula cate 400-1000 ml. de suc de varza pe zi, in cure de 21-60 de zile, cu pauze de 2-4 saptamani. Datorita efectelor sale terapeutice foarte puternice, sucul de varza este considerat de specialisti un adevarat citostatic natural, fiind folosit cu succes intr-o multitudine de forme de cancer:

Cancerul vezicii urinare
O cercetare facuta la Universitatea din Texas a demonstrat ca sucul de varza previne si trateaza foarte eficient acest tip de cancer. in cadrul studiilor realizate 697 de bolnavi de cancer al vezicii urinare, in paralel cu cazurile a 708 persoane sanatoase, din aceeasi grupa de varsta si de aceeasi rasa, s-a ajuns la concluzia ca prin consumul de varza se redue puternic incidenta acestei boli. Astfel, s-a constatat ca la persoanele care consuma de mai multe ori pe saptamana suc de varza, incidenta cancerului vezicii urinare este cu 29% mai mica.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: sucul de varza - un alcalinizant cu efecte miraculoase