Substanta naturala care face minuni pentru organism

Posted by Alin Marinescu on Wednesday, January 17, 2018 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru coenzima q10

Substanta naturala produsa de organism, coenzima Q10 mareste rezistenta organismului, ajuta la slabit, combate cancerul si chiar intarzie imbatranirea, sugereaza studiile specifice in domeniu. Unul dintre cele mai importante beneficii ale coenzimei Q10 este ca promite sa imbunatateasca tratamentul obisnuit pentru bolile cardiace.

Coenzima Q10 se gaseste in toate celulele corpului si joaca un rol esential in procesul de creare a energiei. Nu de putine ori, cercetatorii stiintifici au spus despre ea ca este o substanta miraculoasa pentru sanatate. Cosmopharm iti pune la dispozitie produsul Coenzima Q10 200 mg, pentru ca si tu sa te bucuri de cele 10 beneficii ale coenzimei Q10!

Substanta face parte din familia de compusi numita chinone. Initial, cand oamenii de stiinta au izolat-o, in 1957, i-au pus numele ubichinona, scrie healthline.com, deoarece au descoperit ca era omniprezenta in natura. Coenzima Q10 se gaseste in toate organismele vii, fiind concentrata in alimente precum alune, nuci, uleiuri. 

In prezent, promotorii acesteia o recomanda pentru ca asigura o stare de sanatate buna si poate contribui la tratamentul bolilor cardiace si altor afectiuni grave. O multime de medici sunt de parere ca aceasta substanta ar trebui sa se numeasca “vitamina Q”, datorita functiei cruciale pe care o are asupra organismului.

Aceasta coenzima este produsa de toate celulele organismului uman, dar poate fi obtinuta si din alimente. Cele mai importante surse de CoQ10 sunt: carnea de vita, pestele, carnea de pui, soia, uleiul de rapita, alunele, nucile si fisticul. In cazul suplimentelor absorbtia compusului pur este foarte slaba (aproximativ 10%), dar aceasta poate fi crescuta prin introducerea grasimilor in compozitia acestora.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: substanta naturala care face minuni pentru organism