Slabiti cu meniuri satioase de 400 de calorii

Posted by Alin Marinescu on Thursday, September 21, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru friptura cu legume fierte

O portie de 400 kcal este o masa satioasa si va ajuta sa scapati si de kilogramele nedorite fara sa suferiti de foame. In general mancam intre 2000 si 3000 kcal pe zi si consumam cam o treime. Tot ce nu e ars pentru nevoile organismului se stocheaza si astfel apar kilogramele in plus. Daca adoptati un regim zilnic de 1500 kcal, reusiti sa slabiti usor fara sa va infometati. Deci consumati la fiecare masa principala in jur de 400 kcal si la gustari 150 kcal.

Iata ce ar trebui sa contina un meniu:

Gustari de 100-150 kcal: un iaurt, un ou fiert, biscuiti integrali cu ceai, o mana de nuci.

Mic dejun:
Omleta (400 kcal) preparata din doua oua cu sunca, legume si cascaval, ea aduce organismului proteine si fibre, adica multa energie si o buna digestie. Sendvisul cu carne slaba si legume este tot o alegere buna pentru ca proteinele forteaza organismul sa consume calorii si astfel slabiti mai usor.
Iaurt cu musli (380 kcal) - cand va este pofta de ceva dulce, puteti sa va rasfatati cu acest mic dejun satios. Adaugati o lingura cu miere, cateva bucati de fructe de sezon, fulgi de ciocolata sau ovaz si un iaurt, cat sa incapa intr-un bol mic.

Pranz:
Friptura cu legume fierte (360 kcal) este combinatia perfecta pentru un pranz usor si care sa va astampere foamea. Carnea este ideala cand vreti sa slabiti, pentru ca proteinele ard mult mai bine decat grasimile. Stropita cu lamaie, mancarea este mai gustoasa, dar si usor digerabila.
Salata de ton cu paine (370 kcal) - tonul este un peste gustos si cu putine calorii, ceea ce ne permite sa savuram o salata consistenta din legume, dreasa cu ulei si aromatizata cu porumb si masline. Insa alegeti doar conserva in suc propriu sau in apa.

Cina:
Pastrav cu cartofi copti (380 kcal) - se tot spune ca proteinele nu se combina cu carbohidratii mai ales cu cartofii, insa tot nutritionistii afirma ca putem apela la urmatorul truc: fierbeti cartofii si ii consumati reci cu putin patrunjel, si pentru ca pastravul are putine calorii puteti manca unul intreg.
Salata orientala (360 kcal) e o mancare de post, cu cartofi reci, deci buni, contine carbohidrati care aduc satietate pentru mult timp si este foarte placuta la gust. Ceapa este relaxanta si aduce un somn bun. Daca adaugati un ou fiert, leustean si cateva masline, va fi un deliciu.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: slabiti cu meniuri satioase de 400 de calorii