Slabiti cu dulce

Posted by Alin Marinescu on Monday, August 6, 2018 Under: Stiri din Sanatate

Consumata in cantitati mici, mierea naturala este de mare ajutor, atunci cand vreti sa slabiti. 

Urmatoarele retete, tinute minimum o luna, sporesc rata arderilor din or­ganism, detoxifiaza, iar acul canta­rului da inapoi. Mierea ii vine de hac si ce­lulitei, care se estompeaza.

* Miere cu scortisoara. O cana cu apa clo­co­tita se toarna peste o lin­gurita de scortisoara pul­be­re. Se acopera si se lasa jumatate de ora. Strecurati, adaugati o lingura cu miere si beti in fiecare dimineata, pe stomacul gol, cu o jumatate de ora inainte de micul dejun.

* Miere cu lamaie. Zi de zi, dimineata, cu o jumatate de ora inainte de masa, beti un "cock­tail" proaspat din sucul unei lamai amestecat cu o lingurita cu miere si un pahar cu apa calduta.

* Ceai de lamaie cu miere. Stoarceti o lamaie bine spalata in cana din care veti bea ceaiul. Cojile ramase se taie in bucati mici si se fierb 10 minute in 400 ml apa. Se pune ceaiul deoparte si cand s-a racit, se strecoara, se toar­na peste zea­ma de la­maie din cana si se adauga o lingura cu miere. Se bea di­mineata, pe stoma­cul gol, timp de o luna. Dupa o pauza de doua saptamani, pu­teti relua. sursa: formula-as.ro

In : Stiri din Sanatate 


Tags: slabiti cu dulce