Simptomele care anunta infectia urinara

Posted by Alin Marinescu on Saturday, August 26, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru infectia urinara

Daca observi ca simti nevoia se mergi la toaleta din ce in mai des, iar urinatul devine dureros sau inconfortabil (senzatie de arsura) este foarte posibil sa fie vorba fix de aceasta infectie. Un alt simptom care indica existenta acestei afectiuni in organism este incontinenta urinara

Mirosul si aspectul urinei se schimba? Daca mirosul emanat de urina este mai pregnant decat de obicei, atunci ar fi mai bine sa iti programezi o consultatie la un doctor de specialitate, pentru a primi tratament corespunzator.

Starea de extenuare. Desi poate nu ai crede ca o infectie urinara este responasbila pentru starea continua de oboseala prin care treci, ei bine, aceasta se afla pe lista simptomelor. Mai mult, febra si frisoanele sunt alte semne care nu ar trebui ignorate sub nicio forma.

Durerea de spate. Daca simti, mai nou, dureri de spate sau disconfort sub cutia toracica, exista posibilitatea ca infectia sa fi afectat si rinichii.

Sangerare. In majoritatea cazurilor, atunci cand femeile sufera de pe urma unei infectii ale vezicii urinare, nuanta urinei se modifica, devenind mai pronuntata, insa daca observi ca sangerezi, poate fi vorba de extinderea infectiei si se impune controlul medical.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: simptomele care anunta infectia urinara