Simptome care pot fi inselatoare

Posted by Alin Marinescu on Sunday, February 4, 2018 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru Simptome

Primavara simptomele alergiilor isi fac aparitia mai repede decat crezi. Asadar ai putea crede ca stranutul si nasul infundat sunt simptomele unei simple alergii. Ei bine, afla ca exista anumite lucruri care iti indica faptul ca te confrunti cu o problema mai grava.

Daca ignori simptomele pe care le simti mergand pe premisa ca ai doar o alergie de primavara, s-ar putea sa ignori de fapt semnele unei afectiuni mai grave precum infectia sinusurilor, infectia urechii, sau chiar astmul. Tratamentul pentru aceste boli este mult mai amplu si mai complicat decat cel pentru alergii si trebuie inceput imediat ce problema de sanatate este depistata. Cu cat afli mai repede ca te confrunti cu o afectiune mai grava, cu atat este mai bine. Daca pe langa semnele alergiei ai si aceste simptome, mergi la medic!

Secretia nazala este de culoare verde. Acest lucru iti indica faptul ca te confrunti mai mult ca sigur cu o infectie a sinusurilor si ai nevoie de un tratament adecvat cat mai curand.
Ai febra. In momentul in care temperatura corpului creste, este evident ca nu te mai confrunti cu o alergie. Febra este cu siguranta semnul unei infectii in organism, iar daca acesta trece de 40 de grade iti poate pune viata in pericol.
Te dor obrajii. Alergiile pot crea o anumita presiune in zona tamplelor, dar si sub ochi. Daca aceasta durere radiaza spre obraji, cu siguranta te confrunti cu o infectie a sinusurilor.
Tuse. Poate fi dificil sa faci diferenta intre o tuse alergica si o tuse cauzata de un virus. De aceea este recomandat sa mergi la medic inca de la primele simptome.
Congestie nazala si respiratie urat mirositoare. Congestia nazala este un semn al alergiilor de sezon, insa atunci cand este insotita de respiratia urat mirositoare ea semnaleaza o infectie in organism.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: simptome care pot fi inselatoare