Secretul unui ficat sanatos

Posted by Alin Marinescu on Tuesday, October 31, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru ficat sanatos

Vrei sa ai un ficat sanatos? Sa nu ai probleme de sanatate? Îti oferim marele secret. Acestea sunt plantele care te ajuta sa te mentii în forma, dar si sa eviti vizitele la medic.

Despre ficat se spune ca este un organ silentios ce nu produce simptome evidente decat în stadii avansate. Astfel ca odihna, mancarea sanatoasa, miscarea si relaxarea sunt importante pentru a-ti pastra ficatul sanatos timp îndelungat.

Mai mult, plantele combinate corect nu prezinta niciun fel de risc, în schimb te pot ajuta sa-ti mentii sanatatea. O solutie buna o reprezinta ceaiurile din plante, acestea pot calma mai ales crizele de ficat, sunt hidratante si la îndemana oricui.

În cazul în care resimti anumite simptome precum ameteala, anxietate, oboseala accentuata, stare de voma nu ezita sa mergi la medic pentru un consult de specialitate. Daca ai parte de o criza de ficat poti apela la o compresa cu ceai de coada calului, sunt eficiente atat în calmarea crizelor hepatice cat si a celor biliare.

Nici afectiunile stomacului nu sunt trecute cu vederea de aceasta planta.

Indicat ar fi ca toamna si primavara sa apelezi la ceaiul de dragaica si radacina de obligeana, ambele avand un efect detoxifiant, ajutand ficatul, pancreasul si rinichii sa functioneze în parametri normali, conform adevarul.ro.

În cazul în care nu te impaci cu gustul lor poti sa apelezi la ceaiul de macrisul iepurelui. Indiferent care din aceste 3 plante le vei alege nu adauga zahar niciodata în ceai. Bea minim o cana de ceai pe zi si evita pe cat posibil alimentele prajite sau de patiserie.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: secretul unui ficat sanatos