Scapa de sinuzita in mod natural

Posted by Alin Marinescu on Friday, December 16, 2016 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru sinuzita

Sinuzita e o infectie a membranei mucoase care captuseste interiorul foselor nazale si sinusurile. Atunci cand membrana se inflameaza, drenajul fluidului din sinus spre nas se blocheaza. 

Sinuzita poate fi recunoscuta usor: bolnavii simt durere si presiune in sinusuri si au stari febrile des. Afectiunea este provocata in 90% dintre cazuri de bacteriile si fungii care cresc in sinusuri.

Cum tratezi sinuzita cu ajutorul naturii 

1. Pune sare intr-un sac de bumbac si incalzeste-l la cuptor. Sacul cu sare incalzita se pune pe frunte pana se raceste si se repeta procedeul incalzirii pana cand simptomele incep sa fie mai blande.

2. Pune hreanul dat prin razatoare pe tifon si asaza-l aproape de radacina nasului. Daca lacrimezi din ce in ce mai tare, e semn bun. Asta inseamna ca sinusurile tale incep sa se desfunde.

3. Zdrobeste un catel de usturoi intr-un bol si adauga 4 linguri de apa filtrata. Pune cate zece picaturi din aceasta reteta speciala in fiecare nara cu ajutorul unei pipete.

4. Consuma cat mai des posibil ardei iuti. Daca poti sa ii mananci goi, fara sa ii adaugi in supa sau la garnitura, cu atat mai bine. De asemenea, daca ardeii sunt foarte iuti, ii poti dilua cu putina apa. In maximum 4 zile simptomele sinuzitei se amelioreaza considerabil.

Speram ca ti-au fost de mare ajutor aceste sfaturi. Daca sinuzita nu se vindeca in maximum 3 zile de la inceperea tratamentelor naturiste, du-te la medic.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: scapa de sinuzita in mod natural