Salata pe care o mananca toate vedetele ca sa nu se ingrase

Posted by Alin Marinescu on Saturday, October 7, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru salata verde cu albus de ou

Daca ti-ai propus sa incepi sa duci un stil de viata mai sanatos si profiti de prima luna a lui 2015 pentru a da startul acetsui proiect ambitios, iti sugeram o reteta foarte la moda printre vedetele de la Hollywood.

Chefi de renume si specialisti in gastronomie pun la punct meniurile pentru marile gale de premiere gandindu-se la dietele stricte pe care le tin vedetele. Astfel, ei compun feluri de mancare cu putine calorii, dar in acelasi timp gustoase, care se nu afecteze siluete impecabile ale starurilor. Printre ele se numara si salata Waldorf modernizata, cu dressing din emulsie de lamaie.

Desi la prima vedere nu pare, aceasta este satioasa, savuroasa si, mai ales, saraca in calorii. Mai important decat atat, o poti prepara chiar si tu acasa. Iata reteta:

Ingrediente:

- salata verde
- sucul de la trei lamai
- 2 cescute cu ulei din seminte de struguri
- albus de ou
- struguri
- mere 
- crutoane

Mod de preparare

Se taie salata. Se pregateste emulsia de lamaie, formata din albusuri de ou batute foarte bine si amestecate cu sucul de la 3 lamai. Frunzele se trec prin emulsie si se aseaza in bol. Se adauga crutoanele, merele taiate julienne si cateva boabe de struguri.

sursa: perfecte.ro

In : Stiri din Sanatate 


Tags: salata pe care o mananca toate vedetele ca sa nu se ingrase