S-a vindecat mancand coaja de copac

Posted by Alin Marinescu on Wednesday, February 7, 2018 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru mancand coaja de copac

Marlene Barnes i-a uimit pe doctori dupa ce a reusit sa isi vindece singura afectiunea, consumand zilnic coaja de copac. Marlene Barnes, in varsta de 72 de ani, a inceput sa manance coaja de copac dupa ce a trait 48 de ani suferind de boala Crohn. Aceasta afectiune are drept simptome dureri, diaree, voma, scadere in greutate si oboseala. 

La doar zece ani de cand a inceput sa consume coaja de copac, boala nu mai are ce cauta in organismul ei, iar doctorii sunt uimiti. La inceput, a consumat coaja de alun, uscata si macinata, insa a recunoscut ca senzatia pe care a resimtit-o a fost una asemanatoare cu ce a unor rozatoare care-si faceau de cap in stomacul ei. Dupa ce a incercat mai multe variante, insa, a ajuns la o cea care a ajutat-o sa scape de boala. In urma investigatiilor, medicii au confirmat ca nu mai exista niciun semn de boala in organismul ei, iar Marlene doreste sa vanda reteta care a vindecat-o unei companii farmaceutice, pentru ca si alti pacienti ce sufera de boala Crohn sa aiba parte de tratament corespunzator.

Terapia cu scoarta de copac (silvoterapia) este o metoda naturista de prevenire si de ameliorare a diferitelor afectiuni fizice si psihice. Copacii poseda reale calitati terapeutice datorita energiei pe care o degaja, a aerului ozonat si încarcat cu ioni negativi si a uleiurilor volatile din paduri. În general, silvoterapia are efecte de stimulare a imunitatii, de crestere a tonusului fizic si psihic, de înlaturare a efectelor negative ale stresului, de relaxare, calmare, de echilibrare la nivel psihoemotional. În acelasi timp, de la arbori putem folosi scoarta, frunzele, mugurii, semintele, în scopuri profilactice si curative, atat ca tratament intern (sub forma de decoct, macerat, tinctura, gemoterapie), cat si extern-cataplasme, unguente, bai. Scoarta copacilor are o multitudine de aplicatii terapeutice, cunoscute si utilizate de sute de ani în medicina populara.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: s-a vindecat mancand coaja de copac