S-a lansat cafeaua letala, cu 80% mai multa cofeina

Posted by Alin Marinescu on Friday, September 30, 2016 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru cafea

In Australia se poate consuma o cafea care este de 80 de ori mai tare decat cafeaua obisnuita, fiind lansat recent un sortiment cu o concentratie de cofeina mult peste cea obisnuita. Trebuie insa precizat faptul ca cercetatorii au avertizat ca o cantitate de 10 grame de cofeina poate fi letala pentru o persoana adulta. 

In cafeneaua Viscous Coffee, din orasul Adelaide, din Australia, se poate consuma o cafea foarte tare, cantitatea de 10 grame de cofeina se regaseste in doar doua cesti de cafea. Cea mai tare cafea din lume poate fi savurata in Australia, ea fiind botezata Asskicker. O casca din aceasta cafea te ajuta sa te revigorezi si iti da energie pentru 12-18 de ore.

Secretul este ca aceasta cafea sa fie savurata foarte incet, pe parcursul a trei ore.

Pentru a creste cantitatea de cofeina din cafea se foloseste o metoda de preparare la rece a cafelei si o infuzare de lunga durata de pana la 10 zile. Dupa prepararea cafelei reci, ea este amestecata cu un espresso fierbine foarte tare. Fiecare client care comanda cafeaua Asskicker, in cafeneaua Viscous Coffee, din orasul Adelaida, Australia, este avertizat de aparitia unor posibile probleme cardiace, titreaza Kedem.

sursa: sanatate.bzi.ro

In : Stiri din Sanatate 


Tags: s-a lansat cafeaua letala  cu 80% mai multa cofeina