Reteta anticancer a unui calugar brazilian

Posted by Alin Marinescu on Saturday, April 14, 2018 Under: Stiri din Sanatate

Aceasta reteta anti-cancer este extrem de simpla, dar foarte eficienta. Reuseste sa previna si in unele cazuri chiar sa combata cancerul. Ea a fost descoperita de un calugar brazilian pe nume Romano Zago si s-a raspandit foarte rapid in intreaga lume. Romano Zago sustine ca acest remediu inhiba dezvoltarea celulelor canceroase si are numeroase beneficii pentru organismul uman.

Pentru a preparata faimoasa reteta anti-cancer ai nevoie de urmatoarele ingrediente:

35 de grame de frunze de aloe vera
6 linguri de alcool (brandy sau whiskey)
50 de grame de miere de albine organica

Se spala foarte bine frunzele de aloe vera si se usuca cu ajutorul unui prosop curat din bumbac. Se scot spinii de pe margini si se taie in doua, pe lung. Se pun frunzele in blender si se adauga mierea de albine si alcoolul. Se mixeaza foarte bine pana la obtinerea unei compozitii omogene si fine. Atentie! Amestecul nu se expune la actiunea directa a razelor soarelui si nici nu se scurge. Se pune intr-un recipient curat din sticla inchisa la culoare si se ia cate o lingura de 3 ori pe zi, cu jumatate de ora inainte de masa. Recipientul se pastreaza la frigider.

Este un remediu cu puternice proprietati antioxidante si vindecatoare, care amelioreaza numeroase simptome neplacute. Poate trata afectiunile digestive, problemele cu plamanii sau rinichii si problemele cu circulatia sangelui. Reteta anti-cancer merita preparata pentru ca nu lezeaza organismul in niciun fel, ci ii aduce numai beneficii. Aceasta cura trebuie urmata cel putin 10 zile pentru cele mai bune rezultate. Atentie! Acesta este un tratament naturist care nu are efecte imediate. Este indicat sa ceri parerea medicului specialist inainte de a-l folosi.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: reteta anticancer a unui calugar brazilian