Respiratia urat mirositoare si gazele in exces

Posted by Alin Marinescu on Saturday, January 27, 2018 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru Respiratia urat mirositoare

In timp ce barbatii nu se arata prea deranjati de reactiile absolut normale ale corpului, femeile nu sunt prea deschise cu privire la acest subiect. Nu multe femei au curajul sa se adreseze macar doctorului pentru a obtine mai multe detalii cu privire la aceste subiecte sensibile, care pot ascunde o problema de sanatate.

Gazele intestinale
Femeile, asemenea barbatilor, au gaze intestinale. Sunt de doua tipuri. Sunt gazele fara miros, care sunt de fapt aerul pe care il inghiti atunci cand mananci sau bei, in general cand mananci foarte repede. Si apoi sunt cele cu miros, care sunt de fapt reactii in urma procesului de digestie. Daca te confrunti cu mai mult de 12 astfel de reactii, inseamna ca obisnuiesti sa consumi prea multe alimente bogate in fibre, care duce la formarea de gaze in tractul digestiv, sau bei prea multe bauturi carbogazoase. 

Poate fi, de asemenea, vorba de o intoleranta alimentara, poate fi la lactate sau la gluten. Pentru a scapa de gazele intestinale incearca sa reduci aportul de alimente bogate in fibre. Pe masura ce vei simti o imbunatatire, poti adauga incet aceste alimente in dieta ta. Ceaiul de menta este de asemenea benefic. Compusii care se gasesc in ceai impidica spasmele tractului digestiv, care duc la formarea de gaze.

Respiratie urat mirositoare
O respiratie urat mirositoare poate avea mai mult cauze. Dincolo de o igiena orala deficitara, sunt si altele mai
suprinzatoare.

Alimentatia: anumite alimente pe care le consumi, precum usturoiul, contin uleiuri nocive, care odata digerate, ajung in fluxul sangiun si odata ajunse la plamani sunt eliberate.
Fumatul: duce la uscarea gurii si aparitia unei boli parodontale, ambele fiind cauze comune ale halei.
Infectii: scurgerile nazale sii infectiile respiratorii superioare pot duce la colectarea de mucus urat mirositor.
Dieta: tinutul unei diete stricte sau postitul pot duce la eliberarea unor substante in sistemul digestiv care iti dau o respiratie urat mirositoare.
Cand te speli pe dinti, periaza si limba, pentru ca bacteriile si virusurile se pot regasi si aici. Consumul ridicat de lichide si mestecatul gumei stimuleaza formarea salivei si impiedica uscarea gurii. Si poti mesteca cateva frunze de patrunjel. Frunzele de patrunjel sunt bogate in clorofila, care actioneaza ca un puternic neutralizator pentru respiratia urat mirositoare.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: respiratia urat mirositoare si gazele in exces