Remediul naturist care iti reporneste tiroida

Posted by Alin Marinescu on Thursday, March 8, 2018 Under: Stiri din Sanatate

Glanda tiroida nu iti da pace si te face sa te simti stresata? Poti sa bei in fiecare zi acest remediu natural, recomandat de medicii americani. Potrivit paginii de Facebook Daily Health Tips, acest suc face minuni pentru persoanele cu afectiuni ale glandei tiroide.

Ingrediente: 1 castravete; 5 tulpini de telina; 5 morcovi; 1 cana de apa de cocos; 1 lamaie.

Instructiuni: Prepara un suc din ingredientele de mai sus si adauga la final apa de cocos. Bea un pahar din acest suc in fiecare zi. 

Reguli de aur în prevenirea disfunctiilor glandei tiroide

Regula de baza este sa fiti atenti: orice schimbare trebuie sa va puna un semn de întrebare. Nu tot ce e rau presupune durere, deci nu doar durerea trebuie sa va conduca la medic ca sa aflati raspunsuri. A doua recomandare esentiala pentru orice persoana este sa faca o vizita la endocrinolog cand se afla în decursul unor schimbari fiziologice. Este vorba de adolescenta, de perioada de dupa nastere, de menopauza sau de andropauza. Toate aceste etape perfect normale din viata oricarui om înseamna si schimbari endocrine care pot fi normale sau patologice. Dupa ce ati terminat alaptarea, mergeti la ginecolog pentru un examen complet si investigati-va inclusiv sanii. E obligatorie si vizita la endocrinolog ca sa va evalueze atat structura, cat si activitatea glandei tiroide. |n decursul sarcinii, tiroida e supusa unui stres maxim si creste de 3 ori în volum. Asigurati-va ca, dupa alaptare, aceasta a revenit normal la dimensiunile initiale. Toate femeile care au ajuns la 40 de ani trebuie sa îsi verifice starea hormonilor tiroidieni. Aceasta deoarece statisticile arata ca 1 din 8 femei din Romania sufera de o afectiune tiroidiana.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: remediul naturist care iti reporneste tiroida