Remediul care previne atacul de cord si scade colesterolul

Posted by Alin Marinescu on Wednesday, April 27, 2016 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru miere cu scortisoara

Amestecul dintre miere și scorțișoara a fost folosită ca remediu de mii de ani. Egiptenii îl utilizau în tratarea rănilor, grecii pentru a le prelungi viața, iar indienii pentru a avea un corp sănătos. Chiar și medicina modernă confirmă beneficiile mierii și ale scorțișoarei pentru sănătate.

Aceste două ingrediente naturale puternice pot fi utilizate în diferite afecțiuni, de la răceală și gripă, până la reducerea valorilor colesterolului și ținerea la distanță a bolilor cardiovasculare, infecțiilor vezicii urinare și artritei.

Estompează simptomele răcelii
Când ești răcită, amestecă o lingură de mierecu un sfert de linguriță de scorțișoară. Consumă preparatul de câteva ori pe zi, după masă, pentru a liniști tusea cronică și a decongestiona sinusurile.

Intărește sistemul imunitar
Apelează la acest remediu natural în fiecare zi, cu scopul de a stimula sistemul imunitar. În felul acesta, organismul este apărat de infecțiile bacteriene și virale, iar gripa și răceala nu se vor lipi de tine.

Reduce colesterolul
Pune într-o cană 250 ml de apă, două linguri de miere și trei lingurițe de scorțișoară. Omogenizează bine ingredientele și consumă preparatul dacă ți-ai făcut analize și doctorul ți-a spus că ai colesterolul mare. Astfel, nivelul colesterolului va scădea cu 10%, în doar două ore.

Previne bolile cardiovasculare
Consumul regulat de puțină miere și scorțișoară întinse pe o felie de pâine în loc de marmeladă sau gem dimineața scade nivelul colesterolului din sânge și previne riscul de stop cardiac.

Lupta împotriva artritei
Artrita cronică pot fi tratată printr-un consum regulat al unui amestec similar cu cel de mai sus (într-o cană de apă fiartă se adaugă două linguri de miere și o lingură de scorțișoară). Pentru a beneficia de proprietățile terapeutice ale acestui remediu, consumă-l de două ori pe zi, dimineața și seara.

Dacă suferi de un dezechilibrul hormonal – din cauza alimentației, a produselor de îngrijire modern sau a unui stil de viață nesănătos – iată ce alimente poţi consuma pentru a restabili balanţa.

sursa: stiri.com.ro

In : Stiri din Sanatate 


Tags: remediul care previne atacul de cord si scade colesterolul