Remediul care amelioreaza problemele cauzate de artrita

Posted by Alin Marinescu on Thursday, March 22, 2018 Under: Stiri din Sanatate

Artrita este o boala care chinuie din ce in ce mai multa lume, insa exista un ulei extrem de eficient, care poate ameliora simptomele acestei boli.
Durerile cauzate de artrita sunt suparatoare pentru tot mai multe persoane. Din fericire, uleiul din seminte de in te poate ajuta sa ameliorezi disconfortul si durerea si sa te desfasori in voie. Acest ulei este bogat in acid alpha-linolenic si acizi grasi omega 3, care au un rol important in mentinerea structurii sistemului osos si a bunei functionari a celulelor din incheieturi.

Totodata, uleiul din seminte de in ajuta la combatarea inflamatiilor si imbunatateste din plin modul in care reusesti sa te misti in fiecare dimineata. Consuma-l si nu te vei mai simti intepenita, iar articulatiile tale vor incepe in scurt timp sa fie mai mobile si mai putin dureroase. Osteoartrita poate raspunde si ea la acest ingredient.

Acesti acizi grasi continuti de uleiul din seminte de in sunt recomandati si in tratarea altor boli grave precum bolile cardiovasculare, alergiile si astmul. Atunci cand folosesti acest ulei pentru ameliorarea simtpomelor cauzate de artrita, este important sa constientizezi faptul ca descoperirea dozei optime poate dura mai mult timp. In timp ce pentru unele persoane este suficienta o lingurita in fiecare dimineata, altele ar putea necesita o doza dubla sau chiar tripla pentru a scapa de dureri.

Suplimentele alimentare cu ulei din seminte de in sunt extraordinare, insa aceasta grasime vegetala poate fi adaugata cu succes si in supe, salate si mancaruri de orice fel. ATENTIE! Mergi mai intai la medic pentru a te asigura ca acest tratament este potrivit pentru organismul tau si nu interfereaza cu alte medicamente care iti sunt administrate.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: remediul care amelioreaza problemele cauzate de artrita