Remediul antic care scade nivelul colesterolului

Posted by Alin Marinescu on Thursday, May 12, 2016 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru usturoi cu lamaie

Astazi, foarte multa lume este expusa unui risc ridicat de a dezvolta boli cardiovasculare, deoarece au un nivel ridicat de colesterol, care este de obicei rezultatul unei diete sarace.

Medicina traditionala chineza s-a folosit de aceste remedii naturale timp de secole si care au devenit populare in intreaga lume. Acesta este ales de persoanele care vor sa mentina sub control aceasta problema grava de sanatate.

Acest remediu antic din medicina traditionala chineza combina puterile nutritionale ale usturoiului cu cele ale sucului de lamaie pentru a imbunatati sanatatea cardiovasculara, reducand nivelul de colesterol, si chiar ajuta la pierderea kilogramelor.

Cele doua ingrediente sunt preparate sub forma de ceai concentrat, care ajuta la detoxifierea organismului, elimina excesul de toxine si previne dezvoltarea altor boli cronice. Desigur, impactul principal il are asupra inimii si a sistemului circulator, deoarece imbunatateste circulatia si fluxul sanguin.

Aceasta reteta este usor de preparat, iar ingredientele sunt usor de achizitionat si nu sunt costisitoare. Bea aceasta bautura de doua ori pe zi, dupa micul dejun si din nou inainte de cina.

Ingrediente:

- 1 litru de apa
- sucul de la 3 lamai
- 36 catei de usturoi

Mod de preparare:

Curata usturoiul si taie-l felii. inmoaie lamaile in apa cu un pic de otet sau bicarbonat de sodiu pentru a te asigura ca este indepartata orice bacterie de pe coaja. Dupa o ora, scoate-le din apa si taie-le in doua. Apoi pui la fiert intr-o oala apa, iar dupa ce incepe sa fiarba, adaugi sucul de lamaie si usturoiul.

Amesteca bine in el si-l lasi la foc mic inca 2 minute. il strecori intr-un vas si-l pui la frigider pentru o noapte. Dimineata poti incepe tratamentul. inca din primele zile o sa observi beneficiile acestei bauturi. 

sursa: sanatate.bzi.ro

In : Stiri din Sanatate 


Tags: remediul antic care scade nivelul colesterolului