Remediu naturist simplu pentru unghii puternice

Posted by Alin Marinescu on Wednesday, December 6, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru unghii puternice

Nu exista mod mai bun de a-ti ingriji unghiile decat tratamentul cu ulei cald. Este poate unul dintre cele mai eficiente tratamente, extrem de benefic pentru piele, pentru unghii si cuticule, care da cu adevarat rezultate. Desi unele femei obisnuiesc sa isi inmoaie degetele in ulei de masline, acesta nu este suficient pentru a-ti oferi toti nutrientii de care pielea si unghiile tale au neaparata nevoie.

Pentru a prepara tratamentul ai nevoie de urmatoarele ingrediente: ulei de masline, ulei de migdale, ulei de ricin, ulei esential din arbore de ceai si o capsula de vitamina E. Amesteca cu atentie cate 2 lingurite din fiecare ulei si apoi adauga vitamina E. Pune vasul cu uleiuri in cuptorul cu microunde timp de 15-20 de secunde si asigura-te ca nu este fierbinte atunci cand il scoti. Baga mainile in ulei si tine-le pana cand amestecul se raceste complet. Daca simti ca mainile tale sunt mult prea uscate, poti sa repeti procedura.Clateste-te apoi cu apa calda fara sa te speli cu sapun si usuca-te cu un prosop curat.

Acest tratament trebuie repetat de doua ori pe saptamana, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara. Unghiile se vor intari si cuticulele vor fi mai moi, mai flexibile si mai usor de impins la baza unghiei. In plus, aspectul lor nu va mai fi neplacut. Totodata, aceasta procedura ajuta la indepartarea celulelor moarte si la exfolierea pielii, oferindu-i o textura catifelata.

Dupa tratamentul cu ulei cald mainile iti vor fi suple, curate si mult mai fine, iar efortul este minim. 

In : Stiri din Sanatate 


Tags: remediu naturist simplu pentru unghii puternice