Remediu natural pentru deblocarea venelor inimii

Posted by Alin Marinescu on Sunday, August 26, 2018 Under: Stiri din Sanatate

Inainte de a proceda la o angiografie, un stent, un bay-pass etc. incercati cu incredere acest reme­diu, care va poate vindeca. De asemenea, daca aveti ateroame pe carotide, colesterolul mare sau o infec­tie urinara cu efecte suparatoare, procedati la fel.

Ingrediente: 1 ceasca (200 ml) suc de lamaie, 1 ceasca (200 ml) otet de mere (fara miere de al­bine), 1 ceasca (200 ml) suc de ghimbir, obtinut dintr-o radacina de ghimbir cat un cartof mijlociu, rasa pe razatoarea mica, peste care se pun 200 ml apa, se lasa 10 minute sa se macereze si apoi se stoarce, obtinandu-se 200 ml!; 1 ceasca (200 ml) suc de usturoi (procedati la fel ca la ghimbir, cu o capatana mare de usturoi care se face mujdei).

Cele 4 cesti (800 ml) se pun la fiert 45-50 de minute, pe foc mic, pana raman 600 ml. Se lasa sa se raceasca apoi lichidul, se pune intr-un borcan de 1 litru sau mai mare, peste care se adauga, dupa preferinta, 2-3-4 cesti de miere de albine. Poate fi orice fel de miere. Se amesteca bine si se lasa 48 de ore la macerat, sa se omogenizeze. Se pune bor­ca­nul pe masa din bucatarie si se ia zilnic, dimi­neata, cu 30 de minute inainte de micul dejun, cate o lingura de supa, pana se termina preparatul (dureaza cam 45-50 de zile).
Inainte de inceperea tratamentului si dupa ter­minarea lui, faceti urmatoarele analize: colesterol total, colesterol HDL, colesterol LDL, trigliceride, glicemie. sursa: formula-as.ro

In : Stiri din Sanatate 


Tags: remediu natural pentru deblocarea venelor inimii