Remediu natural eficient pentru herpesul bucal si genital

Posted by Alin Marinescu on Thursday, May 26, 2016 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru herpes

Herpesul bucal  este o infectie foarte dureroasa, provocata de virusul herpes simplex. Herpesul bucal poate aparea oriunde pe corp, cu cea mai mare probabilitate la exteriorul gurii si a buzelor, pe nas, obraji sau degete. Se formeaza vezicule, care apoi se sparg si zemuiesc. Dupa aceea, ele se acopera cu o crusta galbena care in cele din urma cade, descoperind tegumentul nou format dedesubtul lor. Ulceratiile persista de obicei 7-10 zile.

Herpesul genital este o boala infectioasa comuna cauzata de un virus ce poarta numele de Herpes Simplex. Herpesul genital se transmite in urma contactului sexual. Afectiunea se caracterizeaza prin aparitia unor vezicule grupate in buchete inconjurate de o zona rosie. Dupa spargerea veziculelor se formeaza niste ulceratii ce pot fi izolate sau confluente.

Urmatorul remediu natural este eficient pentru herpesul bucal si genital. Asadar, se prepara o infuzie din 6 linguri de cimbru maruntit, peste care se toarna 600 ml apa fiarta; se lasa 10 miĀ­nute acoperit, dupa care se fac spalaturi in zonele respective, de 2-3 ori pe zi.

sursa: sanatate.bzi.ro

In : Stiri din Sanatate 


Tags: remediu natural eficient pentru herpesul bucal si genital