Remediu cu frunze de morcov pentru hemoroizi

Posted by Alin Marinescu on Monday, November 6, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru frunze de morcovi

Hemoroizii sunt dilatatii venoase ce apar in interiorul canalului anal, la o adancime de circa 4-5 cm, prin dilatarea unor mici vene. Este o problema relativ frecventa in special in randul persoanelor cu varste cuprinse intre 45-65 de ani, ei putand sa-si faca aparitia si mai devreme. Cu toate acestea, hemoroizii nu sunt inca perceputi ca o problema medicala serioasa.

Constipatia este principala cauza a aparitiei hemoroizilor, insa printre factorii favorizanti se mai numara imbatranirea si sarcina (presiunea fatului in abdomen si schimbarile hormonale duc la largirea vaselor hemoroidale). De asemenea, alimentatia este un alt factor frecvent incriminat pentru aparitia dilatatiilor venoase de la nivelul anusului. Prin urmare, se vor evita alimentele condimentate, mezelurile, mustarul, ketchupul iute, grasimile saturate si alcoolul.

Simptome hemoroizilor includ: 

Mancarime si intepaturi 
Sangerare 
Durere in zona rectala 
In cazul in care va confruntati cu aceasta problema de sanatate, iata o reteta naturala care va poate ajuta sa ii tratati. 

Ingrediente necesare: 

5 linguri de frunze de morcov tocate marunt 
1 litru de apa fiarta 
Metoda de preparare: 
Dupa ce ati fiert apa, asezati cele cinci linguri de frunze de morcovi intr-un recipient. Turnati apoi apa fiarta pete aceste frunze, acoperiti vazul si lasati amestecul sa stea timp de 60 de minute.  Strecurati „ceaiul” rezultat si consumati o ceasca de trei ori pe zi 

Prin consumul regulat al acestui ceai, timp de 6 luni de zile (minim 3 zile pe saptamana), puteti scapa de hemoroizi, si pe langa aceasta, va veti detoxifia organismul. Puteti accelera procesul de tratare daca aplicati direct pe hemoroizi morcov ras fin. Faceti acest lucru sera inainte de culcare.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: remediu cu frunze de morcov pentru hemoroizi